Žena Johna Travolty chce v padesáti další dítě

Žena Johna Travolty chce v padesáti další dítě

Kelly Preston (49), manželka herce Johna Travolty (58), přiznala, že by se ráda začala pokoušet o další dítě. Kelly Preston se rozpovídala o tomto přání po týdnu, kdy se objevili další dva maséři, kteří obvinili Travoltu ze "sexuálního napadení" a snažili se vysoudit na něm miliony dolarů.

John Travolta, Kelly Preston a jejich dcera Ella

Kelly však v rozhovoru s americkou moderátorkou Amandou de Cadenetovou jakékoliv spekulace o sexuální orientaci svého muže popřela a soustředila se na rodinu:

"Vždycky jsem chtěla mít víc dětí. I teď mám pocit, že bych ještě ráda další dítě, ale třeba to už nebude možné. Ovšem nebojím se mít někoho ráda a moje děti mi s tím pomáhají. Opravdu člověku otevřou srdce. Lásce dítěte se nic nevyrovná. Je to ta nejlepší věc na světě."

Herečka také promluvila o zármutku, který prožívala, když v roce 2009 zemřel jejich šestnáctiletý syn Jett v důsledku záchvatu: "Nikdo si nezaslouží přijít o dítě. Je to naprosto nepředstavitelné. Ovšem dnes už mohu říct, že se to dá přežít. Člověk může znovu žít a chtít žít dál. Jenže každý truchlí vlastním způsobem. Já jsem si občas připadala, jako bych se topila. Jako bych tonula v záplavě mokrých dek.

John Travolta, Kelly Preston a jejich syn Benjamin

Ale pak jsem je ze sebe začala sundávat jednu po druhé, takže dnes už zase mohu říci, že se mi chce žít."

Je pochopitelné, že k obviněním vzneseným maséry se Kelly nechtěla příliš vyjadřovat. Ale jak připomíná list Metro, je fakt, že jeden po druhém svá obvinění stáhli. Travolta sám prohlásil, že si připadá, jako by se mu dostalo zadostiučinění.

Kromě zesnulého syna Jetta má manželský pár i jedenáctiletou dceru Ellu a syna Benjamina, který se narodil v roce 2010.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

Doporučujeme

Články odjinud