Ženich se nedostavil na svatbu kvůli epileptickému záchvatu, nevěsta si vzala svatebčana

Ženich se nedostavil na svatbu kvůli epileptickému záchvatu, nevěsta si vzala svatebčana

Pětadvacetiletý Jugal Kishore z Indie se nedostavil na svou vlastní svatbu. Dostal totiž po cestě na obřad záchvat padoucnice a byl odvezen do nemocnice. Jeho o dva roky mladší snoubenka Indira však pro to neměla pochopení. S chladným srdcem si řekla, kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. A provdala se za jednoho ze svatebčanů.

Když se Kishore na svatbu se zpožděním dostavil, jeho snoubenka už byla vdanou paní. Indira mu jen arogantně oznámila, že o jeho epilepsii netušila a že ji chtěl podvést. Protože ji o svém zdravotním stavu upřímně před svatbou neinformoval, rozhodla se vzít si jiného muže.

Indira si vzala svobodného švagra své sestry Harpera Singha, který se ženil v džínsech a koženém saku. Na svatbu přišel jako vzdálený příbuzný a netušil, že bude vlastně hlavním hrdinou celé události.

Veselka to byla po indicku vášnivá. Podle deníku Times of India se totiž ženichova rodina nehodlala s rozhodnutím nevěsty smířit a chtěla svatbu překazit. Obě rodiny se tak popraly. Ale Indira si prosadila svou, vdala se v den, který oznámila dopředu. I když s jiným mužem.

„Obě rodiny celý spor přátelsky vyřešily. Stížnosti na obou stranách byly staženy. Kishore a jeho rodina se pokojně vrátili do Moradabadu,“ uvedl policejní mluvčí z indického města Rampur v rozhovoru pro Times of India.

Doporučujeme

Články odjinud