Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

25 komentářů

Ruměnka
11. února • 20:12

Nejvíc smrdí lidi, kteří se pravidelně myjou a pak někdy vynechají. Platí to i pro čištění zubů. Když si je nečistíte vůbec, vytvoří se v puse taková zvláštní rovnováha. Ne že by ten dech voněl, to ne. Je to pach, ale takovej snesitelnej. Narozdíl od člověka, kterej si zuby čistí třeba jednouj denně a ani ty bakterie úplně nevyhubí a ani nedovolí vytvoření rovnováhy. To je potom fakt odpudivé.

Marie
11. února • 14:51

Paní fotografka (viz poslední foto) taky právě porodila slona?

Marie
11. února • 14:13

Je to nechutné. Hlavně, že si tlusťošky našly výmluvu. Vůbec to není hezké, tak by se jednoduše aspoň nemusely ukazovat. Spíš by měly se sebou něco dělat, protože - co si budeme namlouvat - každej chlap se otočí za hezkou souměrnou ženskou spíš, než za nějakou nevábnou hroudou sádla a vytahané kůže... Je to podobné, jako když hloupým dětem tvrdíte, že jsou chytré, abyste jim bezpracně dodali sebevědomí.

...
12. února • 13:27

@Marie: Většinu z těch zobrazených lze zařadit do kolonky exogenní symetrická obezita (z přejídání), to nejsou jen faldíky.

Irenka
11. února • 17:39

@Marie: Sebevědomí mají mít jen ti nad čarou? Chytří, hezcí, štíhlí, morální? Sere vás to hodně, že ho někdy má kdejaká nicka a vy pak nad ní nemůžete správně vynikat? Bere vám to vítr z plachet, když opravdovej looser neuznává, že je looser a cítí se jako King, narozdíl od toho, jak se cítíte vy, taková dokonalá bytost?

Marie
11. února • 19:25

@Irenka: Jen jimi pohrdám a mrzí mě, kdo ničí tuhle krásnou zemi...

Irenka
11. února • 19:56

@Marie: Ani urážet neumíte. Pohrdání není urážka pro ženu, ale pro muže. Žena dovede s pohrdáním docela dobře žít. To pro muže je to konečná. Když chcete urazit ženu, chtě nechtě musíte urazit její přítažlivost, vzhled, věk, ženskost, a mateřské schopnosti. Nemůžete třeba říct: pohrdám tvým vzhledem, ale spíš odpuzuje mně tvůj vzhled. Vypadáš jak chlap. Tak do téhle bych teda nešel. A pak se všichni přítomní chlapi zasmějou. A tak podobně. A to je zase konečná pro ni. A pak už zbývá jenom ta pustina.

Irenka
11. února • 19:31

@Marie: No, a jim je to úplně jedno :-)

Květa Černá
11. února • 14:55

@Marie: Naprostý souhlas!! Je doba zvrácenosti! Čím víc obezity a jiné ošklivosti, špinavosti,neupravenosti, roztrhanosti, tetováže, plastik, tím více "IN"... čím méně vzdělání a více hlouposti, tím více pochopení !! Kdo určuje tyto trendy? Je to konec civilizace??

Locust
17. prosince • 21:53

Nic se nemá přehánět,ani z umělého vylepšování,ale ani dělání z nouze ctnost.

Karel
18. října • 12:39

Ženy, které dávají další život, a pečují o své děti svědomitě, byly, jsou a budou vždy krásné, bez ohledu na cokoliv.

Květa Černá
11. února • 15:02

@Karel : Vy jste schopen a ochoten opěvovat a glorifikovat takovou "rolbu" a nalhávat jí, jak je krásná a to i přesto, že je zatížena svou obezitou spousu diagnózama, které jí ohrožují na zdraví? V tom případě jste alibista, falešný a neupřímný člověk!

Marie
11. února • 14:16

@Karel : ...to určitě!

Anna
27. srpna • 22:07

Reálné obézní matky z Česka, takto měl znít nadpis! Ukazujete macaté matky.Nevím, jak je možné, že zrovna ony mají strie z těhotenství, když kůži na břiše měly jistě vytaženou už před tím. Co je tohle za módu furt vystrkovat břicha, stehna, kojící prsa ? anebo říkat , že v 40 mají " figuru " jako za mlada atd. Zn., že jsou ve 40 stařeny ? Jakoby ty ženské v dnešní době úplně zblbly! Úplně!

Ahel
26. března • 11:48

Mám už toho dost, že celebrity, aby se mohly chlubit, kdo je po porodu v lepší kondici de facto rozjely takovéto snímky, Mě se to hnusí, je to intimita života ženy a tak to má sdílet když už má tu divnou potřebu jen se svými nejbližšími. Proč veřejně. Já tomu nerozumím, všichni se přetvařujeme, říkáme samé polopravdy, už podle Amíků začínáme říkat, to je krásné počasí, když leje jak z konve. Každý den se každý přetvařuje, dělá se lepší, aby profesně uspěl a pak najednou se to otočí....Hnus,přetvářka,nejakévnitřnípřepětí,kteréženypoporodunezvládají,neboco?

Jariska
14. prosince • 9:35

Proc lzete? Vetsina tech mamin na snimku jsou tluste a nepohledne. Jsou sice mezi nima vyjimky a ty po sestinedeli budou vypadat ok. Ostatni jsou vykrmene boubele a pokud s tloustkou nezatoci zavcas, budou mit pozdeji zdravotni problemy.

128
11. února • 18:36

@Jariska: Není důvod,aby po porodu zůstala kila navíc a vytahané břicho. Chce to jen necpat se jak mikulášská punčocha a trochu se hýbat. Nechápu to- kolem dítěte je tolik práce, člověk se nevyspí, snad taky nějaká domácnost. Tak si v těch chvilkách klidu připravím krabičky s kvalitním jídlem na celý den (Ev. i noc),ovoce,zeleninu,sýry a je to. A neláduju se sladkým a smaženým, včetně sladkých nápojů.A s kočárem všude pěšky a jde to dolů. To ostatní jsou výmluvy. Plínky nevyvářejí,nežehlí,mají pračku,sušičku, hotové příkrmy,tak může doma po chvilkách cvičit.Na obezitě není nic hezkého a ještě si ničí zdraví -hypertenze,cukrovka, křečové žíly, bolavé klouby atd. To snad za to žrádlo nestojí.

Petra
2. listopadu • 9:50

Je to úžasné, že se konečně ukazují ženská těla v reálu a bez retuše.Fandím tomu.Každý má dáno nějaké to tělo.Někdo je kost a kůže ,jiný naopak.Po porodu obvzlášť. Někdo si odnese strije,někdo vytahané bříško,jizvu a volnější stydké pysky....To k tomu patří a je to daň za nový život.Něco se spraví,něco ne,ale je to příběh vašeho těla a je to krásné.Tato společnost,která se honí za dokonalostí těla , nutí lidi k plastickým operacím,anorexii,bulimii,stydu.Je třeba se o svoje tělo starat,ale tak,aby zůstalo zdravé.Pokud se o své tělo normálně staráte,zůstane krásné stále i když je vidět zub času,jizvy....takový je život.Měly by se ukazovat i fotky starších žen.Starší ženy se stydí za své tělo a tato společnost tomu nahrává.Jako by stárnutí byla hanba,hnus...V jiných kulturách je tomu jinak.Starší ženy se těší úctě a privilegiím.Myslím sí,že si to zaslouží...ale to je jiný příběh:-)))Prostě se nestyďte,buďte sebevědomé!Jsme krásné,každá jinak.

Marie
11. února • 14:21

@Petra: To si klidně buďte, když myslíte, ale hlavně s tím nelezte na veřejnost. Už tak je ten svět kolem nás čím dál víc hnusnější!

Iris
7. října • 22:04

Dvě děti mám i nějaký ten rok navíc, ale to, co je na těch fotkách mě nikdy netrápilo. Myslím, že by na sobě mohly nekteredámy trochu zapracovat. Zbavit se kil navíc a trochu upevnit postavu. Jde to.

Katerina
7. října • 18:19

Ja jsem nikdy nemohla mit deti, ale presto vim, ze by mi nedelalo hlavu mit poporodni strije nebo faldiky. Jsem rada, ze uz konci era dokonalosti, a ze zeny se opet zacinaji ukazovat takove, jake doopravdy jsou. Kdyz je clovek tlusty, protoze je liny se sebou neco delat, tak je to podle mne hnus. Ale fotky v tomto clanku mi prijdou nadherne, protoze, jak hlasa titulek, za kazdou z nich je pribeh, a to pribeh noveho zivota ❤️

kissselka
30. srpna • 14:13

No.. je to hnusný no.. co k tomu dodat.. ale s tímhle do toho ty ženské šly.. v minulosti to bylo taky, ale tam nebylo tolik času, aby se člověk zabýval sám sebou v takové míře..

Daniela
27. srpna • 11:59

Každá žena je krásna. A žena po pôrode má hlboký obdiv nakoľko spravila niečo úžasné. Dala možnosť novému životu prísť na svet a nosila ho poväčšine 9 mesiacov. Je krásna lebo trošku obetovala svoje telo a bude teraz obetovávať seba pri výchove . Sú úžasne nádherné ako zvonku tak aj zvnútra

Marie
11. února • 14:23

@Daniela: Ježíš, to jsou kecy!

banany
9. července • 13:05

Každý jsme nějaký a odněkud,že. Já jsem po porodu byla doslova kost a kůže a od určitého věku mám 10kg nadváhy a nic s tím nenadělám. Co mi hlava nebere, to příšerné tetování!!! Věkem se postava i kůže hodně změní a to pak bude podívaná na staré vrásčité kůži. Ale každého věc jak si zničí kůži,že. U mužských to přeci jen vypadá jinak když to nepřežene po celém těle.

Doporučujeme

Články odjinud