Ženy, nebojte se klimakteria!

6 komentářů

Maja64
12. května • 21:58

Ahoj. Já jsem období menopauzy překonala pomocí arginmaxu pro ženy a nemůžu si ho vynachválit. Návaly horka a moje výkyvy nálad byly rychle pryč a celkově se cítím mnohem lépe.

zuzak
30. prosince • 10:38

ISEREN
SPECIÁLNÍ POTRAVNÍ DOPLNĚK, KTERÝ JE PŘÍRODNÍ ALTERNATIVOU HORMONÁLNÍ LÉČBY ŽEN V OBDOBÍ KLIMAKTERIA
Charakteristika: Klinicky testovaný speciální přírodní přípravek na bázi extraktu ze sóji bohatého na isoflavony přinášející adekvátní dávku fytoestrogenů tj. látek rostlinného původu strukturou a hlavně funkcí podobných estrogenům (ženským pohlavním hormonům). Nahrazuje úbytek hormonů v období menopauzy a působí jako přirozený prostředek pro snížení výskytu nepříjemných průvodních znaků tohoto období každé ženy (návaly horka, pocení, podrážděnost, kolísání nálad se sklonem k depresím, závratě, poruchy koncentrace, zvýšená únava, bolesti hlavy, bušení srdce, poruchy spánku, poruchy menstruace, vypadávání vlasů, zvýšená lomivost nehtů, zhoršení zraku, suchost kůže a sliznic, otoky a bolesti kloubů). Působí proti řídnutí kostí /osteoporóza/ a snižuje hladinu tuků a cholesterolu.Účinné látky: Extrakt ze sójiUžití: Nahrazuje úbytek hormonů, působí proti řídnutí kostí a snižuje hladinu tuků a cholesterolu a hlavně výrazně snižuje rizika vzniku rakovinyDávkování: 1 tableta denněISEREN NAJDETE ZDE

erin
25. prosince • 15:22

Pro Hadav:
Milá paní, obraťte se na naše vládce s tímto dotazem.Oni mohou za to, že se k nám přestal dovážet Premarin,Presomen a jiné výborné přípravky, které zachovaly i klimakterické ženě běžný aktivní život.Po těch bylinných přípravcích se tak neděje.Jen vytahují starším ženským peníze z kapes, aby z nich aspoň něco měli, když už je považujou na odstřel.
Vím, že gynekologové jsou velmi sledováni, kolik píšou receptů na hormony.A když nechtějí mít průšvih, tak Vám je nenapíšou.
Demagogie amerických studií, placená firmami vyrábějících ty bylinné šmejdy a hlavně nepomáhajících od nepříjemných
příznaků,ZVÍTĚZILA.
Jde o studie HERS,HERS I,WHI,PHOREA,PHASE,WAVE.
Nyní, když jsme v EU,máme
nárok na
recept, na který si lék vyzvednete v jiné zemi a uhradíte.Ale bohužel ani tohle pro Vás žádný doktor neudělá, protože by své rozhodnutí musel zdůvodnit SÚKL - písemně.
Ale hlavně, že se ženám zvyšuje věk odchodu do důchodu.Asi proto, aby se důchodu nedožily a šly do hrobu řádně zhuntované.

Hanka
7. srpna • 13:33

Už mám třetí přípravek,před MINAPENTEM jsem brala KLIMAFEM a MENOFEM, vždy mi to vydrží tak 1/2 až 3/4 roku a zase musím změnit.Doufám že zabere i MINAPENT, už mám druhou krabičku a zatím nic moc.

radkakubesova
10. listopadu • 18:50

Ahoj Hani.Věnuji se čínské medicíně a mohu Vám pomoci.Všechny produkty jsou přírodní. Máte-li zájem, napište mi na radkakasalova@bady.cz

Hadav
7. listopadu • 20:27

ahoj,jsem po operaci v přechodu(hysterectomie pro myomy),užívám Octodiol spray,v přiloženém letáčku je spousta negat.účinků,mj i snížení sex.prožitku,či tzv.chuti na milování.antikoncepci jsem nebrala,právě pro tyto pocity.ale něco bych chtěla užívat,nechci mít návaly a také se bojím osteoporozy.jak nato,co dělat,jak si ještě užít milování?v důchodu nejsem,ráda sportuji,chci být ještě nějakou dobu aktivní.poradíte?děkuji Hanka

Doporučujeme

Články odjinud