8
Fotogalerie

Ženy prince Harryho: Které krásky ho okouzlily, než potkal tu pravou?

Není to tak dávno, co princ Harry při své cestě po Austrálii naříkal, že je stále sám a že by se konečně chtěl oženit stejně jako jeho bratr princ William. Ne že by nikdy nerandil, ale nějak stále nemohl najít tu pravou. S kým chodil, než se mu to podařilo?

 

Velká Británie jásá, ale spousta mladých žen na vdávání uronila slzičku. Britský princ Harry se totiž bude ženit! Jeho vyvolenou se stala americká herečka Meghan Markle, s níž randí už od loňského roku. Ačkoliv nástupcem na britský trůn se jednou stane princ William, miláček veřejnosti a hlavně žen je i přes všechny eskapády jeho mladší bratr princ Harry. Sympatický zrzek je rebel s dobrým srdcem, který sice párkrát pošramotil pověst královské rodiny, o to víc tak ale projevil lidskost a přiblížil se „prostému lidu“. Které ženy miloval muž, který měl pověst proutníka předtím, než poznal tu pravou?

Kdy budou mít Harry a Maghan svatbu? Čtěte ZDE

Pokračování 2 / 9

Chelsy Davy

Blonďatá dcera zimbabwského miliardáře Chelsy Davy byla první láskou prince Harryho. Poznali se v Kapském městě, kde spolu strávili rok, poté Chelsy následovala Harryho do Velké Británie, kde studovala práva na univerzitě v Leedsu. Jejich rozchod zvedl ze židlí hlavně novináře, kteří jim nedali pokoj. Z toho důvodu se Chelsy na čas odstěhovala zpátky do Zimbabwe, aby měla klid. Rozchod oba účastníci nakonec ustáli celkem dobře, podařilo se jim zůstat přáteli a nebylo neobvyklé, když se spolu sem tam objevili na nějaké společenské události.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 9

Pippa Middleton

V roce 2010 se ženil Harryho bratr William a Harrymu padla do oka sestra nevěsty Pippa Middleton. Stejně jako Harry měla i Pippa tak trochu pověst černé ovce, proto si asi s princem tak rozuměla, což se projevilo už na svatebním večírku, po kterém celý svět obletěly fotografie, na nichž má Harry ruku ležérně položenou na krásném pozadí Pippy Middleton. O jejich vztahu se mluvilo dlouhou dobu, oni dva ho však nikdy nepotvrdili, a tak spekulace časem vymizely.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 9

Florence Brudenell-Bruce

Princ Harry po rozchodu se svou první láskou nezůstal dlouho sám. Rok 2011 mu přivál další blondýnku, tentokrát britskou modelku Florence Brudenell-Bruce. Jejich vztah ale neměl dlouhé trvání, Harry se krátce po ukončení známosti s Chelsy nechtěl ještě vázat, a tak se po dvou měsících rozešli. Dobře pro ně, protože se zjistilo, že Florence je Harryho sestřenice z osmého kolene.

Všechny podrobnosti o svatbě Megan a Harryho najdete ZDE

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 5 / 9

Cressida Bonas

Ačkoliv princ ještě během krátkého vztahu s Florence prohlašoval, že se nechce vázat a že na vztah kvůli povinnostem v armádě nemá čas, láska na sebe nenechala dlouho čekat. Už o pár měsíců později se začal scházet s tanečnicí a herečkou Cressidou Bonas a vztah jim vydržel dva roky. Ačkoliv veřejnost jim předpovídala svatbu a společnou budoucnost, nakonec se v roce 2014 rozešli, ale stejně jako s Chelsy zůstali i Cressidou dobrými přáteli.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 6 / 9

Maria Olympia

Maria Olympia je krásná řecká princezna, kterou od prince Harryho dělí třináct let. Ačkoliv vzhledem k urozenému původu by byla jednou z nejvhodnějších aspirantek na Harryho budoucí manželku, spekulace o jejich vztahu zůstaly pouhými spekulacemi. Maria Olympia spíš vypadá, že si ráda užívá života, než aby se vázala. Možná princi imponovalo i to, jak je sexy blondýnka divoká, protože v ní viděl sám sebe. Maria Olympia ale jejich vztah popřela a princ se k němu nevyjádřil.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 7 / 9

Jenna Coleman

V roce 2015 se Harry zakoukal do okaté britské herečky Jenny Coleman. Krásná brunetka se setkala i s princem Charlesem a královnou Alžbětou II. a oběma se prý jako budoucí Harryho žena zamlouvala. Vypadalo to vážně, ale jak rychle to začalo, tak rychle to bohužel i skončilo.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 8 / 9

Ellie Goulding

S blonďatou zpěvačkou, která je mimo jiné autorkou písně Love Me Like You Do k filmovému hitu Padesát odstínů šedi, se měl princ Harry sblížit letos na začátku léta, během turnaje v pólu v Bershire. Ellie a Harry spolu údajně trávili veškerý čas na noční party a jiskry létaly kolem. Ani jeden z nich však vztah nebo alespoň případné sympatie nepotvrdil a žádný další vývoj mezi nimi novináři nevypátrali.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 9 / 9

Meghan Markle

Poté, co princ Harry randil s urozenými i neurozenými dívkami, přinesl mu rok 2016 nakonec přece jen lásku. Je jí o tři roky starší herečka Meghan Markle, která se proslavila především jednou z hlavních rolí v seriálu Kravaťáci, objevila se ale také ve filmech Šéfové na zabití nebo Dostaň ho tam. Vystudovala vysokou školu a v minulosti pracovala pro americkou ambasádu v Buenos Aires.

Meghan Markle už jednou vdaná byla. Po sedmi letech vztahu si na Jamajce v roce 2011 vzala producenta Trevora Engelsona, pár se ale o dva roky později rozvedl. Je vidět, že časy se změnily. Zatímco britský král Eduard VIII. musel abdikovat, aby si mohl vzít dvakrát rozvedenou Američanku Wallis Simpsonovou, Harry od své babičky souhlas k sňatku s rozvedenou ženou dostal.

S Harrym se Meghan Markle potkala v Torontu, kde princ propagoval své hry Invictus Games. Láska nabrala rychlý spád a dnes už je pár zasnoubený. K žádosti o ruku došlo na začátku listopadu a 27. listopadu vydal královský palác oficiální prohlášení o zásnubách a potvrdil, že se svatba bude konat na jaře roku 2018. Jak v rozhovorech líčí princ Harry i Meghan, žádost o ruku proběhla docela vtipně. Stalo se tak během běžného večera, kdy se pokoušeli k večeři připravit kuře.

Co řekla budoucí nevěsta, když ji Harry požádal o ruku? Podívejte se na VIDEO:

Herečka na princovu žádost odpověděla okamžitě svým Ano. "Nenechala mě domluvit," smál se princ. Meghan Markle dodala, že jí žádost o ruku přišla velmi romantická. Pár nyní začne plánovat svatbu, ze které je nadšená nejen královna Alžběta II., ale i princův bratr a následník trůnu princ William s manželkou Kate. Po svatbě budou novomanželé žít v londýnské Nottingham Cottage, která je součástí Kenstingtonského paláce.

Kdy bude svatba Prince Harryho s Meghan? Čtěte ZDE

Jestli ale krásné Meghan závidíte titul princezny, nemusíte. Jelikož americká herečka není urozeného původu, nemá na tento titul nárok a po svatbě se z ní pravděpodobně stane vévodkyně ze Sussexu, pokud tento titul dostane od královny Harry.

Je Meghan těhotná? Čtěte ZDE.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud