Ženy přiznaly: Divné výmluvy, které jsme použily, abychom se vyhnuly sexu

Ženy přiznaly: Divné výmluvy, které jsme použily, abychom se vyhnuly sexu

Sex je skvělá věc, ale někdy prostě není nálada. Ať už za to může stres, děti nebo zdraví, občas se nám zkrátka nechce a muži nejsou schopní pochopit proč. Pak musíme hledat výmluvy. Jaké byly ty nejhorší, ke kterým se ženy přiznaly?

KAMILA (39): Sváděla jsem to na menstruaci

Před časem jsem měla nějaké podivné období, kdy jsem vůbec neměla chuť na sex. Asi hodně stresu v práci a únava, prostě se mi v ložnici nechtělo nic, ačkoliv normálně máme s partnerem celkem akční sexuální život. Samozřejmě on toužil po svém přídělu a já už nevěděla, na co se vymlouvat. Zabralo akorát to, že mám menstruaci. Co jsem ale nečekala, bylo, že mi to baštil celé tři týdny! Za tu dobu jsem se naštěstí stihla dát dohromady a chuť na sex se mi vrátila, takže dodnes nic netuší!

Pokračování 2 / 5

TEREZA (44): Využila jsem dítě

Svého manžela miluju a manželství nám klape skvěle, akorát on má prostě větší sexuální apetit než já. Občas se přemůžu, ale občas prostě není síla a nemyslím si, že je moje povinnost lámat to přes koleno. Manžela je mi ale líto a nechci mu říkat, že na něj zrovna nemám chuť, a tak občas hledám různé výmluvy. Ta poslední se mi moc nepovedla. Přemluvila jsem totiž vlastní dítě, aby tatínkovi řeklo, že ho bolí bříško, a tak jsme místo milování trávili večer u jeho postýlky. Stydím se za to, ale zpátky už to bohužel nevezmu.

Pokračování 3 / 5

PETRA (37): Vadily mi chlupy na hrudi

Není to tak dávno, co jsem byla docela dlouho nemocná a když jsem se konečně uzdravila, čekal mě pěkný stres v práci. Můj muž trpělivě čekal celou dobu mého léčení, ale jakmile jsem nastoupila zpět do práce, bral to jako znamení, že konečně můžeme mít i sex. Já jsem ale pod návalem povinností neměla ani pomyšlení na nějaké hrátky a nakonec jsem na něj v afektu vykřikla, že mi vadí jeho chlupy na hrudi, proto s ním nechci spát.

Nevím, proč jsem vlastně řekla zrovna tohle, protože to nebyla pravda, nicméně mě druhý den čekal šok. Martin totiž večer přišel do ložnice s hladce oholenou hrudí! Nejdřív jsem se musela smát, ale nakonec mi vlastně přišlo sexy, jak moc po mně touží a co je ochoten pro to udělat. Úplně mě tím dostal a já po něm strašně zatoužila. Od té doby už jsem žádné výmluvy hledat nemusela!

Pokračování 4 / 5

ZUZKA (42): Udělala jsem žárlivou scénu

Je to pár let, co jsem měla tajnou aférku. Do svého milence jsem byla zblázněná až po uši, nechtěla jsem ale rozbít rodinu a rozejít se s manželem, kterého jsem stále měla ráda. Jenže spát jsem tehdy mohla jen s mým milencem a z pomyšlení na manželský sex se mi dělalo nevolno.

Nakonec i ve strachu z prozrazení jsem při jednom manželově škemrání situaci obrátila proti němu a řekla jsem mu, že nemám chuť na sex s ním, protože si myslím, že má milenku. Zabralo to několik týdnů, než mě “přesvědčil”, že to tak není. Já jsem mezitím chytla rozum do hrsti, s milencem se rozešla a teď se snažím zachránit manželství.

Pokračování 5 / 5

JANA (46): Řekla jsem mu, že páchne

Nevím, jak to můj manžel dělá, ale má nadání na to chtít po mně sex vždycky, když absolutně nemám chuť. Občas se trefí a je to super, ale jindy se mi prostě nechce. Nedávno loudil velmi intenzivně a nedal se odradit. Nakonec jsem mu řekla, že je strašně cítit potem – horké počasí mi hrálo do noty – a ať si dá sprchu, nebo může zapomenout na cokoliv. Manžel upaloval do sprchy, a když se vrátil, předstírala jsem, že spím. A spala jsem opravdu velmi tvrdě!

Doporučujeme

Články odjinud