Ženy přiznaly: Jaké milostné trapasy jsme zažily během silvestrovské noci?

Ženy přiznaly: Jaké milostné trapasy jsme zažily během silvestrovské noci?

Silvestrovská noc občas přináší mnohá překvapení. Na většině novoročních oslav je spousta alkoholu, který způsobuje, že se člověk odváže a občas udělá i věci, které by ho kdykoliv jindy nenapadly. Co všechno se může stát poslední noc v roce?

KAMILA: Silvestrovský sex na jednu noc měl následky

Měla jsem pár měsíců po rozvodu a chtěla jsem si konečně něco užít. Vdávala jsem se velmi mladá a před svatbou jsme spolu s manželem byli pět let, takže jsem v oblasti sexu příliš zkušeností a zážitků neměla. To se teď mělo změnit. Dohodla jsem se s kamarádkami, že na silvestra posedíme u mě doma a před půlnocí vyrazíme do víru novoročních oslav. Kamarádky věděly, že bych si ráda trochu užila, a tak mě pěkně vyparádily. V pozdních nočních hodinách jsme skončily v jednom baru, kde mě na drinky zval velmi sympatický a pohledný muž.

Povídali jsme si spolu přes dvě hodiny, jiskry přeskakovaly, a když mě pozval k sobě, řekla jsem si, že prostě zariskuji a užiji si sex na jednu noc. Musím říct, že sex byl skvělý, ale nechtěla jsem z toho dělat nic víc, takže jsem se ráno vytratila dřív, než se vzbudil. Po svátcích jsem šla první den do práce, kde jsme s kolegy netrpělivě očekávali příchod nového šéfa. A hádejte, kdo to byl? Ano, správně, můj tajemný milenec ze silvestra! Samozřejmě mě také hned poznal a byli jsme z toho pěkně nesví. Nakonec jsme si o celé situaci promluvili a řekli si, že z toho nebudeme dělat žádné drama, což dodnes platí.

Pokračování 2 / 5

ESTER: Můj žaludek nezvládl stresovou situaci

Měla jsem tehdy nového přítele a byla to láska jako trám. Po několika nevydařených předchozích vztazích jsem se rozhodla, že nechci nikam pospíchat, takže jsme spolu dlouho platonicky randili. Večeře, kina, procházky, výlety, prostě romantika. Aby naše první milování bylo opravdu výjimečné, domluvili jsme se na silvestra. Ale jak to tak bývá, tyhle věci nikdy moc nevycházejí podle plánů. Ten večer jsme šli na chvíli k našim přátelům na večírek a dohodli jsme se, že po půlnoci půjdeme domů, kde se budeme věnovat jeden druhému.

S blížící se hodinou H jsem byla čím dál nervóznější, protože mi na tom opravdu záleželo. Pila jsem tedy víc šampaňského, než jsem byla schopná ustát. Při odchodu jsem ještě fungovala, v taxíku mi ale už moc dobře nebylo a u přítele doma to vyvrcholilo. Při prvním polibku se mi zvednul žaludek a já strávila dvě hodiny s hlavou v záchodové míse. Přítel se ale ukázal jako formát, celou dobu mi držel vlasy a utěšoval mě a poté mě uložil do postele. Ze sexu tu noc nic nebylo, ale druhý den jsem se probudila docela v pohodě a do večera jsem se srovnala, takže to novoroční milování stálo opravdu za to! I přes to, jak jsem tehdy musela vypadat nechutně, to přítele neodradilo a teď jsme manželé!

Pokračování 3 / 5

MONIKA: Načapali nás kamarádi

Jako už tradičně každý rok jsme i loni vyrazili s přáteli na silvestra na chatu. Máme to docela dobře zařízené, všichni máme hlídací prarodiče, takže děti u nich vždy na tři dny necháme a vyrazíme si s partou trochu odpočinout a oslavit Nový rok. Tyto Vánoce jsme na sebe s manželem skoro vůbec neměli čas, děti byly pořád s námi, absolvovali jsme spoustu rodinných návštěv a na nějaké hrátky nebyl moc čas. Toužili jsme po sobě, ale věděli jsme, že ani na chatě nebude šance, bohužel tam tolik prostoru, aby každý pár měl svůj pokoj, není.

Když jsme se celá banda o půlnoci vyhrnuli ven, abychom přivítali Nový rok šampaňským, ohňostrojem i koulovačkou a blbnutím ve sněhu, věděli jsme, že přišla naše chvíle. Proplížili jsme se proto zpět do místnosti, dál než ke krbu jsme se ale nedostali. Věděli jsme, že kamarádi budou venku řádit minimálně hodinu, takže jsme ze sebe strhali oblečení a vrhli jsme se na sebe. Vlivem dlouhého půstu i alkoholu jsme ale přestali vnímat čas i okolí, takže nás kamarádi nachytali v nejlepším, aniž bychom si jich všimli! Naštěstí z toho nikdo nedělal vědu, rýpání a lechtivých poznámek jsme ale ušetřeni nebyli. Je nám jasné, že i letos se na náš trapas bude vzpomínat!

Pokračování 4 / 5

PETRA: Plánovaná trojka nám nevyšla

Zamlada jsme já a jedna moje kamarádka bývaly hodně divoké. Říkaly jsme si, že si musíme užít, dokud jsme mladé, aby nás to pak v manželství nelákalo a mohly jsme být věrné a spořádané. Pamatuji si na jeden silvestr, kdy jsme spolu vyrazily do klubu. Skvěle jsme se bavily celý večer s různými nápadníky, jeden s námi ale zůstal až do konce. Vypadalo to, že se mu obě líbíme a on se zas líbil nám oběma. Nejdřív to vypadalo na pořádnou hádku, nakonec jsme ale s kamarádkou dostaly jeden z našich nejšílenějších nápadů. Zkusit sex ve třech!

Náš společník byl nápadem nadšený a naštěstí nás pozval k sobě domů, což se později hodilo. Jak se totiž ukázalo, vypil příliš mnoho alkoholu, což v kombinaci s nervozitou udělalo svoje. Když jsme totiž byli v nejlepším, nebyl schopen ničeho. Bylo nám všem pěkně trapně, tak jsme se s kamarádkou sebraly a utekly. Pár dní jsme se styděly i jedna před druhou, nakonec jsme to ale překonaly a teď, když obě žijeme ve spokojených manželstvích, na tu chvíli se smíchem občas vzpomínáme.

Pokračování 5 / 5

RENATA: Taxikář si mě pamatoval

Před dvěma lety jsme si s manželem po Vánocích užívali několika dní sami pro sebe. Mí rodiče si vzali děti na chatu, abychom měli soukromí, a my byli jak čerstvě zamilovaní, nemohli jsme se od sebe odtrhnout, skoro jsme ani nikam nechodili. Na silvestra jsme ale byli pozvaní na posezení k přátelům, tak jsme si řekli, že se tam ukážeme. Popíjení se protáhlo, a když jsme si téměř k ránu volali taxíka, byli jsme v rozjařené náladě, takže jsme nebrali na nic ohledy.

Ještě v autě jsme se na sebe vrhli a vůbec jsme nepřemýšleli nad tím, že nás taxikář slyší a vidí ve zpětném zrcátku. Touha byla prostě silnější než my a zadní sedadlo auta by o tom mohlo vyprávět. Druhý den jsme se tomu zasmáli a říkali jsme si, že toho taxikáře už nikdy neuvidíme. Jenže když jsem za pár dní jela z pracovní schůzky s mojí šéfovou, vezl nás právě on! Samozřejmě si mě pamatoval a hned se ke mně hlásil. Dalo mi hodně práce to ukočírovat, aby šéfové nedošlo, co jsem v tom samém autě pár dní zpátky vyváděla!

Doporučujeme

Články odjinud