Ženy přiznaly: Neuvěřitelné způsoby, jakými jsme dostaly kopačky

8 komentářů

Marie
24. ledna • 3:45

Co je na tom neuvěřitelného? Vždyť obdobně probíhá naprostá většina rozchodů.... Ale redaktorka asi chtěla titulkem zaujmout. Příště prosím něco zajímavějšího!

Jariska
25. dubna • 9:47

Ve vetsine pripadu rozchodu se muz boji hystericke reakce partnerky. Tak ji radeji posle SMS, jak to udelal Stropnicky Zilkove. Konecne dostala Zilkova sama kopacky. Stridala chlapy jak fusekle. Znala jsem jejiho manzela Marka Navratila. Byl to spravny a spolehlivy partner, akorat se nechtel ukazovat na verejnosti, coz Zilkove znacne vadilo. Opustila ho kvuli Stropnickemu, coz take neni zrovna prikladny charakter a tez opustil jiste zeny.
Nicmene Zilkova misto, aby se ujala reprezentacni role manzelky velvyslance, nechala Stropnickeho na holickach a dal si provozovala svoje komediantske kejklirstvi v Cechach. Pak se strasne divila, ze si jeji chlap nasel dalsi ambiciozni zlatokopku. Ted Zilkova bude hrat roli zhrzene manzelky a prat spinave pradlo v bulvaru. Tahle zenska ma chorobnou zadost se neustale zviditelnovat.Hlavne, ze se bude o ni psat at uz kladne ci zaporne. Rampepurda Zilkova ma totiz panickou hruzu, aby nad ni nezhasla svetla ramp
:D

Rambíša
13. dubna • 12:37

Za mlada by každý měl vyzkoušet více známostí,dnes asi je vše snazší,než za našeho mlada,kdy jsme si psali dopisy a nanejvýše si zavolali,čekali na sebe třeba celý týden a těšili se....No a rozcházeli jsme se taky třeba písemně,nebo že kamarádka/kamarád vyřídil,že už je konec.Obvykle to člověk poznal,že to není ten pravý ,po nějaké době,tak jsme se rozešli a bylo. Však se objevil brzy někdo jiný a ...

Anonymizovaný
9. dubna • 20:42

Neumět se rozejít osobně a na rovinu je vopruz. Do určité míry se to snad dá pochopit, pokud jde o krátkodobou záležitost ve smyslu "párkrát jsme se sešli, ale rychle nám/jednomu z nás došlo, že by nám to neklapalo", ale když se jedná o lidi, co spolu chodili několik let? Mně kdysi naopak jeden takový "pokus/omyl" tak trochu vytkl, že jsem se s ním sešla, abych mu sdělila, že po 4 schůzkách cítím, že to nejspíš nemá cenu, prý "stačilo poslat SMS" :-)

Elynor
6. dubna • 11:14

Může mi někdo vysvětlit, co je na výše popsaných příbězích neuvěřitelného? Podle mého si všichni pánové mohou gratulovat, že se rozešli. Možná ten jeden to měl uvážit dřív, než začal žádat o ruku, to se zřejmě trošku ukvapil, ale jinak mi to přijde jako celkem běžné historky.

dragondra
8. dubna • 16:58

@Elynor: Nemáte taky nějakou podobnou historku z Vašeho života? :oboze

Marie
24. ledna • 3:49

@dragondra: Taky mám mraky zajímavějších a peprnějších historek, ale to byste se asi zhroutila, nebo zalkla hnusem. A já přitom na ně ráda vzpomínám a dávám je k dobrému. Ale teď má každá hned psychickou újmu!

Elynor
9. dubna • 8:18

@dragondra: Mám. Fůru historek. Ale ty si schovávám, až jednou napíšu paměti. A některé by se ani nedaly dneska zveřejnit, poněvadž by mě ještě někdo mohl žalovat. A jiné už jsem tady i psala, s drobnými úpravami, aby se v tom někdo nepoznal... Ovšem pokud vám jde speciálně o to, zda už mi dal někdy někdo kopačky, tak ano, dal. Taky to bude v těch pamětech. :oops:

Doporučujeme

Články odjinud