Ženy prozradily: Jaké to je mít milence?

7 komentářů

HankaKron
30. srpna • 11:23

to co jsem nedostala doma jsem našla někde jinde. Manžel je skvělý, ale na mě moc konzerva. V sexu jsem chtěla improvizaci, intimny hračky, analní sex a on ne. Ani v sexualních polohach moc neexperimentoval. Holt jsem to hledala jinde

Elynor
29. srpna • 16:30

On je to opět recyklovaný článek, tak to ani nemá cenu moc komentovat. Milenci jsou fajn, ale, jako všechno, se to musí dělat s rozumem.

SandraN
13. května • 19:37

Bohužel to v životě až tak nefunguje, aby se k vzájemným přátelským a sexuálním vztahům potkávali pouze nezadaní lidé. Je potřeba se umět domluvit. Důvod k tomu, aby si člověk obohatil život, když mu doma něco chybí, se asi leckde najde nejeden. Jde o to, aby člověk zbytečně neublížil té svojí rodině. Lze se vídat s tím, že to prostě tak musí zůstat. Což u jednoho z páru logicky může stát jednou důvodem k rozchodu. Chce víc, než občasná tajná setkání, chce mít toho druhého doma, být s ním o svátky, jít s ním do divadla, na oslavy. To je asi pochopitelné. Něco jiného je, když to oba berou jako zpestření a nechtějí na svých životech nic měnit. Pak to fungovat může. Ne všichni touží žít v páru. A ne všichni toho jsou schopni. Občasné vídání má svoje výhody. Ovšem čím mladší jsou aktéři, tím spíš to zavání asi malérem. Neumím si představit maminku od dvou malých dětí, která si na večer odskočí k milenci. Rozvedenou 45 letou ženu /za ní milenec může přijít domů, nebo si někam vyjedou/ nebo bezdětnou 35 letou / ta se z domu dostane snadno, zejména když manžel je workoholik nebo už nemá zájem o sex/ už ano. Řekne jdu ke kámošce, vrátím se pozdě a manžel je rád, že může sedět u PC, s kamarády u piva a nebo má taky někoho bokem...Pořád je podle mě lepší, když lidi volí tajnou nevěru, než aby doma lítaly nože, pilo se, týraly se děti, gradovalo domácí násilí, atd. Člověku, který je nevěrný, pokud to nedělá ze sportu či aby partnera deptal, asi doma něco podstatného chybí a nad tím je potřeba se zamyslet. Proč spolu dva vlastně jsou, když nejsou šťastní a spokojení.

lapis
12. května • 14:25

Tak, a co dál? Vztah založený pouze na sexu? To ti moc dlouho nevydrží. Z počtu pravděpodobností je jisté, že musí existovat ještě lepší milenci.

Elynor
29. srpna • 16:27

@lapis: Ovšem. Vždycky existují ještě lepší milenci. Ale to přece není důvod nic nevyzkoušet, a spokojit se s prvním, kdo přijde do cesty.

j66
30. srpna • 15:14
Elynor
2. září • 10:30

@j66: No, děkuju za odkaz, ale jsem to nepochopila. Co to je? Z osmi minut čtyři potmě, takže je kulové vidět, a smysl to celé nějak nemá. Zbytečná námaha točit to, a ztracený čas na to koukat.

Doporučujeme

Články odjinud