Ženy si potrpí na bouřlivé hádky

14 komentářů

Tomas
8. dubna • 17:00

ja mam nejradsi hlubokej anal pekne na sucho a na tvrdo az kvici jak mala cubka to ji nauci se hadat - ted mluvte vy slepice ps. mam asi 20 cm sulina dost ale dost huste trckam

Mcihal Höfler Hofik7
21. října • 14:41

no ja newim.Nejlepsi je si sednout a pak si promluvit jde to i jinak nez hadkama a jestli mate deti tak to neni moc dobry napad proto ze i deti to odskaci a deti jsou v tom nevine.Ale i na nich se to casem ukaze jsou drzi,neposlouchaji atd.Ale jestli je lepsi aby jste vychladla a pak si promluvit.:-)

misa
26. září • 0:15

Podle mně strašně moc záleží na obsahu konfliktu, který se řeší. Pokud se jedná o konflikt,který žena vnímá jako veledůležitý a muž ním pohrdá,tak společně nemají šanci. Platí to samozřejmě i obráceně...Z toho vyplývá, že nejvíce záleží na společné domluvě o tom, co vůbec je důležité pro jejich vztah! Dnešní doba je paradoxní tím, že mezilidská komunikace funguje tak rychle a intenzivně, jako nikdy v historii,ale o to je to zhoršné v soukromí - v komunikaci s těmi, koho jsme si vybrali, jako partnera. Neustále se nám "lepší noví partneři" nabízí prostřednictvím těchto médií a zapomínáme na svůj intuitívní prvotní výběr. V tomto směru funguje dualita tak dokonale, že je to až nechutné.......no nic, nechám prostor i vám ostatním.

kopretina04
19. března • 12:48

JE PRAVDA, ŽE CHLAPI SE MOC HÁDAT NEMUSÍ A TAKY NECHTĚJÍ.

odulka
12. ledna • 18:10

Já se "hádám doma sama",manžel chodí kolem mne a ignoruje mne...no a to mě ještš víc nastartuje.

hecsavalenns@hotmail
12. prosince • 12:22

this guy is a creep ! sleezbag ! never tells the full story ! all girls watch out

paboucek
10. října • 16:35

Normálně ... bud se rozčiluju já a nebo přítel .. nikdy to nejni navzájem :D ... ničím netřískám, to raději odejdu beze slova a ono to má svůj efekt, páč mi to vytočí, dkyž to provede přítel :D

Johny
26. září • 11:51

Tak to já radši normální pohodovou holku, než nějakou uječenou hysterickou fúrii...

Les
17. května • 13:19

Looking for European Girl.
Australian of Polish origin. 33 years old. 185 cm tall (6 foot). University commerce graduate (majoring in land economics). Short hazel brown hair. Brown eyes. Doesn't smoke and drinks moderately on social occasions.
Looking for: Seeking girl that is 18 to 27 years of age, preferably tall, natural fair complexion, student or graduate of tertiary education. Non-smoker. Happy nature, Attractive, Caring, Communicative, Goal Oriented, Honest, Humble, Positive Attitude, Problem Solver, Trustworthy, Easy going, Positive outlook on life. Essentially I want you to have a good heart and loyalty. These are the true qualities I am looking for in a partner. I know you are out there and I believe that in my heart you won't be disappointed.

Email: les33@optusnet.com.au see my photos at: http://www.hotkey.net.au/~stefan_d/

Address: Lech Dzwonnik
P.O. Box 488
Campbelltown, NSW 2560
Australia

hana osohova
10. května • 16:15

po bourlive hadce i bourlivy sex,ne?

Berumonci
5. května • 20:44

Tak já mám doma takového kliďase, že už nevím, čím ho rozhýbat. Nekonfliktní, ... ale má mě rád. Po 10 letech jsem také začala křičet, už jsem nevěděla, jak docílit čehokoliv. Nyní je to už 13 let... Jsem, pokud to okolnosti dovolí, upřímně bouřlivá.

axell
5. května • 19:03

radši uteču,když mě partner moc vytočí a nenechá odejít,jsem šílená a pak----prásknu dveřmi.Lepší je mě nechat vychladnout a pak to řešit.Ale nedráždit hada bosou nohou!

jjanie
5. května • 11:33

Já se většinou stáhnu, protože vidím, že s tím svým prostě nehnu. Každý máme svoji hlavu. Prostě moudřejší ustoupí.Ale je fakt, že se to pak ve mně dlouho drží. Tichou domácnost nepodporuju - akorát to toho chlapa naprdne.

Bibina
5. května • 10:57

Och ano. Většinou, pokud mi to ještě hlava dovolí, tak se dám na ústup, ale pokud to je moc, pak jsem velmi bouřlivá.

Doporučujeme

Články odjinud