Zeta-Jonesová a Douglas chtějí třetí dítě

Zeta-Jonesová a Douglas chtějí třetí dítě

Počít své třetí dítě se rozhodl hollywoodský hvězdný pár Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas. Slavní herci jsou pyšnými rodiči čtyřletého Dylana a roční Carys, Catherine nicméně již delší dobu uvažuje o rozšíření rodiny o dalšího potomka.

Čtyřiatřicetiletá herečka chce údajně další dítě natolik, že si chce jeho početí pojistit za každou cenu. Svého devětapadesátiletého manžela proto krmí speciální dietou tvořenou převážně játry a avokádem, která má zvýšit pravděpodobnost početí.

"Michealovi už přece jen táhne na šedesát, a i když doposud neměl s potencí žádné problémy, je lepší se pojistit čímkoliv, co se zdá být účinné, a na druhou stranu to tělu nijak neuškodí. Catherine nedávno někde vypátrala, že je nejlepší cestou k brzkému oplodnění zvýšená konzumace jater a avokáda. Snad to zabere," napsal britský magazín Star.

"Nyní je pravděpodobnost, že počnou další dítě, největší za posledních několik týdnů. Chtějí ho oba," uvedl blízký přítel páru.

Oscarová hvězda filmu Chicago chce všechny své děti vychovávat ve Velké Británii, kde si společně s manželem pořídili starou usedlost s rozsáhlými pozemky. "V Los Angeles nebo kdekoliv jinde ve Spojených státech by to pro ně nebylo to pravé. Raději je nechám vyrůst ve Velké Británii," uvedla stručně Catherine Zeta-Jonesová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud