9
Fotogalerie

Žhavé kosmetické novinky

Podívejte se s námi na aktuální jarní kosmetické novinky a inspirujte se při výběru toho, co je pro vás nejlepší. Připravili jsme pro vás několik žhavých tipů.

1. Řasenka Stimulash Volume od ASTOR

Řasenka Stimulash Volume posiluje a chrání řasy, pomáhá jim růst den za dnem. Bohaté krémové složení spolu s objemovým kartáčkem okamžitě dodá řasám objem, které jsou ihned až o 50% objemnější a na pohled plnější. Exkluzivní složení obsahuje patentovaný Lash Redensifying komplex obohacený o biotin. Toto jedinečné složení napomáhá podporovat přirozený růst řas a viditelně posiluje řasy v průběhu času - po 4 týdnech vaše řasy vypadají jako znásobené!

2. Léto ve flakonu… zapečetěno polibkem: GUESS Seductive Sunkissed

limitovaná edice

Přináší jiskřivé horní nóty hrušky, maliny, květu černého rybízu a růžového grapefruitu. Poté se přehoupne do srdce z tónu jasmínu, brazilské orchideje a vanilky. A nakonec smyslné základní nóty z pižma, fialky a ebenového dřeva zůstávají na pokožce ještě dlouho.

3. Truth or Dare by Madonna

„Můžeme být oklamáni v tom, co vidíme a slyšíme, nikoliv však v tom, co cítíme.” Madonna

Truth or Dare by Madonna je moderní a sexy přerod klasiky, s rázným podpisem bílých květin. Unikátní směs omamných květin, vyvážená návykovými dřevy a vanilkou, vytváří vůni, která je nadčasová i moderní, zároveň temná i zářivá. Lahodné nóty jako vanilka a ambra způsobují, že parfém stojí mimo tradiční květinové vůně a dodávají mu současný ráz.

Hlava: gardénie, tuberóza, neroli Srdce: jasmín, benzoin, okvětní lístky bílé lilie Základ: vanilka, jantar, pižmo

Další parfémy světových značek můžete zakoupit zde

4. Pleťové květové vody od Ceano Cosmetics

Květová voda bio levandule pro citlivou pleť Květová voda bio chrpa pro mastnou a smíšenou pleť Květová voda zelený čaj pro všechny typy pleti Květová voda bio růže pro všechny typy pleti

5. Čistící pěna na obličej, Dairy Spa Pien

Čistící pěna pro pleť obličeje, zejména na suchou a citlivou pokožku. Tato lehká a nadýchaná pěna jemně čistí pleť obličeje a dekoltu od make-upu a nečistot. Dodává pleti zdravý vzhled a jas. Syrovátka a gel aloe vera zjemňují, zklidňují a zcelují tón pleti. Komplex tří certifikovaných ECOCERT bylinných extraktů byl přidán pro bezpečné jemné čištění: shikakai plody, Africké pouštní datle, kořen šateru latnatého.

Pleťové vody a čisticí pěnu lze zakoupit na www.biooo.cz

6. Photoderm Oral, Bioderma

Výživový doplněk pro ty, který chtějí připravit svoji pokožku na slunce, vyhnout se kožní nesnášenlivosti a prodloužit odstín opálení. • Připraví pokožku na vystavení se slunečnímu záření. • Zdůrazní opálení. • Přípravek s omega 3- kyselinami.

Další solární kosmetiku můžete vybírat zde:

ČTĚTE TAKÉ:
Jarní novinky pro krásnou hřívu


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud