Žhavé trendy pozdního léta

Žhavé trendy pozdního léta

V obchodech vrcholí slevová horečka a pulty se pomalu plní podzimními modely. Co si z takové nabídky vybrat? Sáhnout po uleželé letní či nové podzimní módě? Držte se několika tipů, se kterými přečkáte prázdninovou sezónu a plynule přejdete do babího léta.

Bílé koktejly – pod žhavým sluncem i při romantických nocích se bílé koktejlové šaty hodí mnohem lépe než klasické malé černé. Ve světlé více vynikne opálení pokožka a celkový dojem působí romanticky a velmi žensky. V kombinaci s kovovými doplňky určitě nešlápnete vedle.

Tenké pásky – báječně oživí i to jednodušší oblečení či skvěle doplní již tak zajímavý model. Pořiďte ji hned několik a střídejte, vzájemně kombinujte, prostě si hrajte.

Svetříky – v parném počasí se zahalte do přírodní bavlny či chladivého hedvábí a po ruce mějte lehký svetřík pro klimatizované místnosti a romantické procházky potemnělým městem.

Nejmódnější barvy – jsou tyrkysová, oranžová a bílá a jejich libovolné kombinace. Nebojte se experimentovat a vrhněte se na letně laděné oblečení ve veselých tónech.

Tunika místo trička – mezi největší hříchy letního odívání patří přílišná překombinovanost a neochota používat jednotlivé kousky kreativněji. Jasným případem mohou posloužit tuniky. Nebojte se je oblékat místo trička, halenky či v kombinaci s úzkými kalhotami jako šaty.

Perfektně padnoucí bílé kalhoty – by neměly rozhodně chybět v šatníku žádné ženy. Nebojte se investovat do skvělého střihu a kvalitního materiálu, který přečká několik sezón. Pozor si dejte na kapsy, máte-li nějaké to kilo navíc, zvolte si model bez kapes.

Zavinovací šaty – vůbec nejpraktičtější střih šatů, jaký kdy byl navržen. Zavinovačky jednoduše sbalíte do kufru, nezabírají moc místa a jejich největší předností je to, že vykouzlí svůdně ženskou postavu během několika málo okamžiků. A navíc je nemusíte žehlit, pokud se vám nechce.

Výrazné potisky – v jasných barvách červené, modré či kombinace hnědé a černé jsou nejlepším způsobem, jak vyniknout a vystoupit z davu. Zajímavý potisk nejlépe vynikne na jednoduchém střihu. Avantgardní silueta působí až příliš agresivně. Držte se elegance.

Doporučujeme

Články odjinud