Zhubly, zkrásněly a vyhrály permanentky do fitness centra – třeba už známe příští missky!

Zhubly, zkrásněly a vyhrály permanentky do fitness centra – třeba už známe příští missky!

V neděli 4. února se v moderním fitness AXAGYM v ulici Na Poříčí v Praze 1 konalo finále Miss CapsLyp. Dívky a ženy ve věku od 18 do 45 let s mírami tu méně, tu více překračující proslulá čísla 90-60-90 začátkem prosince nastoupily na hubnoucí kůru.

Změnily jídelníček, začaly používat přípravek na přírodní bázi CapsLyp podporující hubnutí a pravidelně cvičily v posilovně. Dosáhly skvělých výsledků: jedna z dívek zhubla za tu dobu 13,5 kilo! Byly mezi nimi rodinné typy – matky dvou a tří dětí, dvě mladé dívky nad 20 let, několik úřednic a manažerek na středních pozicích a dokonce i jedna semifinalistka soutěže Miss ČR, která měla pocit, že je na modelku tlustá. Nejsilnější z žen vážila přes 100 kilogramů!

Finalistek nakonec bylo devět a z nich porota ve složení Dr. Richard Pfleger, Marek Vašut a Jan Saudek vybrala tři, které na sobě nejvíce zapracovaly. Na prvním místě se umístila Martina Šmejkalová, na druhém Veronika Dobrá a na třetím Marcela Tučková. Kromě hřejivého pocitu, že udělaly něco pro svoji postavu a zdraví, dámy získaly velmi zajímavé ceny: poukázky na plastickou operaci v karlovarské klinice Emotions v hodnotě 7 000 a 15 000 korun a vítězka roztomilé autíčko Smart. Všechny finalistky obdržely roční permanentku do fitness Axagym. Jak se nechala slyšet jedna z dívek, „to se s takovou za rok budeme moci přihlásit do normální Miss!“

zdroj: 2media.cz, s.r.o.

Doporučujeme

Články odjinud