Žijete s partnerem jako bratr a sestra? Víme, jak do vztahu vrátit sex a vášeň! | Foto: iStock

Foto: iStock

Žijete s partnerem jako bratr a sestra? Víme, jak do vztahu vrátit sex a vášeň!

Není žádným tajemstvím, že v dlouhodobém vztahu často sexuální apetit partnerů upadá. Mnohdy se tak může stát, že zjistíte, že žijete v sice spokojeném přátelském vztahu, ale bez sexu. Pokud vám milování chybí, je na čase vrátit ho do hry!

Čas pro sebe

Klid a pohoda jsou důležité, obzvlášť když pracujete na vylepšení svého vztahu a chcete do něj vrátit touhu a vášeň. Udělejte si proto na sebe aspoň jednou měsíčně dostatek času, kdy budete sami dva a nikdo vás nebude rušit. Nemusí to nutně být celý víkend, pokud to jinak nejde, změňte prostředí aspoň přes noc a vyrazte třeba na chatu nebo na výlet na nějaké pěkné místo. Děti dejte k babičce nebo k příbuzným, ať vás opravdu nikdo neruší, a užívejte si jeden druhého. Cestu k sobě si ničím nerušeni najdete snadněji!

Jak můžete partnera překvapit? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Celodenní příprava

Pokud jste to vy, kdo touží po sexu víc, je potřeba, abyste partnera navnadila a dostala do stejné nálady. Provokovat ho můžete v průběhu celého dne, zatímco bude v práci. Pošlete mu fotku nového spodního prádla, které jste si zrovna koupila. Poté mu pošlete erotický snímek sama sebe. Později mu můžete ve zprávě popsat, co s ním večer všechno chcete dělat. Jakmile bude takto vydrážděný, dejte si s ním schůzku v restauraci na romantické večeři. Drážděte partnera nohou pod stolem, pohlaďte ho po stehně, šeptejte mu svůdná slova do ouška. V taxíku si pak můžete dopřát vášnivé polibky a uvidíte, že doma ani nestačíte dojít do ložnice.

Pokračování 3 / 5

Trocha adrenalinu

Možná by vás překvapilo, kolik lidí se občas oddává sexu mimo domov a vyhledává neobvyklá místa. Častým útočištěm bývají například záchodky v restauraci, auto, výtah nebo park. Kombinace vzrušení a strachu z toho, že by vás mohl někdo načapat, dokáže divy a vášnivá rychlovka nakopne váš sexuální apetit. Pokud vás tedy aspoň trochu láká dobrodružství, popřemýšlejte, kde by se vám takový adrenalinový zážitek líbil, a jděte do toho!

Pokračování 4 / 5

Zkuste jógu

Jestli je to naopak váš partner, kdo vyžaduje milování, zatímco vás to neláká, zkuste hormonální jógu. Ta pomáhá se zvýšením libida a podílí se i na zvýšení ženského sebevědomí. Vlivem praktikování speciální sestavy může dojít i ke zlepšení postavení pánve, posílení pánevního dna a prokrvení všech orgánů uložených v malé pánvi, často dojde i k intenzivnějšímu prožívání hezkých chvil.

Pokračování 5 / 5

Trocha pomoci

Nebraňte se pomocníkům ze sexshopu. Nemusí jít nutně o erotické hračky, naopak. Zkuste třeba parfém nebo svíčku s feromony, které nakopnou smysly vašeho partnera. Ve váš prospěch pak můžou hrát například afrodiziakální oleje, které ve vás probudí touhu. Pokud něco takového nemáte po ruce, nevadí, pomohou vám i jiné vůně. Santalové dřevo zvyšuje sexuální vnímavost, šalvěj zbavuje únavy a působí jako afrodiziakum. Na milování připraví mysl i jalovec, jasmín, levandule nebo růže. S vůněmi to však nepřehánějte, postačí jen chvilka a troška.

Doporučujeme

Články odjinud