Žil jsem jako pedofil

babička
11. prosince • 11:43

Milá liberalni vedo, pokud se chceš opravdu dobrat nefanatického a vědeckého závěru, nemůžeš své bádání oddělovat od konkrétního člověka ani od zákonů lidské společnosti. Pokud tvoje věda nedokáže začlenit do svého bádání konkrétního člověka a nebere v potaz zákony lidí, pak je k ničemu. Je velice OMEZENÁ a lživá, pokud člověka vidí jen jako sexuální mašinu, jejíž štěstí závisí na sexuálním vybíjení. Většina lidí však naštěstí nejsou "hovada"...Kdyby za mnou moje děti nebo vnuci přišli s tím, že jsou homosexuální, snažila bych se jim vysvětlit, že je jim tím normální sexualita odepřena, a každá jiná projevovaná sexualita je tedy nenormální. Neměli by si myslet, že mají na nenormální sexualitu nějaké právo, stejně jako si nemohou usurpovat slepí lidé právo na řízení automobilu nebo černovlasí lidé právo na přirozeně světlé vlasy. Každý z nás je fyzicky něčím omezen, to je bohužel realita. Pak bych se jim snažila vysvětlit, že jsou hodnotnými lidmi a zasluhují úctu i lásku. Přemýšlela bych, jak je naučit, aby svoje touhy dokázali PROMĚNIT (to je něco jiného než potlačit) v něco dobrého, pěkného, užitečného. Varovala bych je před spolky hledačů partnerů pro sexuální vybití, kde je nečeká nic dobrého. Asi by mě v dnešní době, kdy se lidem vymývají mozky na způsob liberální vědy, moje děti a vnuci neposlouchali, museli by pak bohužel projít tou zkušeností s promiskuitou, s nemocemi vycházejícími z poraněné hrdosti, s hrozbou AIDS a končili by žebráním o své vlastní uznání formou registrovaného partnerství před Parlamentem. Pokud by takový zbabraný život vedl jeho nositele k poznání, že tudy cesta nevede, ještě by nebyl tak zbabraný....

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud