Žil jsem jako pedofil

babička
16. prosince • 16:42

Jsem moc ráda, že můj záměrně drsný příspěvek z 11.12. vyprovokoval "liberalni vedu" k tomu, aby přesně definovala svoje dřívější zjednodušující (a pro laika otřesné) závěry. "liberalni vedo", myslím si, že jste hodná paní s dobrým srdcem, a to je pro vědecké bádání týkající se lidství strašně moc důležité, i když Vám teď záměrně nepovím, proč. Bylo by to skvělé, kdybyste dokázala ke své sexuologii "přibrat" ještě jungiánskou psychologii (ta by Vás snad jako vědce neurazila) a pak taky etikoterapii a zlomek teologie, který se týká rozboru dobra a zla. Mohla byste pak jako sexuolog dobře pomáhat těm, kteří kromě Vámi uváděných základních lidských potřeb od mazlení až po společné bezpečí o sobě nepochybují v tom smyslu, že jejich život má i jakousi duchovní dimenzi. Existence duše se sice vědecky zatím dokázat nedá, nicméně touha člověka po transcendentnu existuje tisíce let a těžko ji může někdo zrušit jako nesmyslný matematický vzorec. To píši proto, abych Vám pomohla pochopit, proč se na Vás s žádostí o pomoc neobracejí lidé z onoho intelektuálského prostředí, prostě si myslí, že jim svým úzkým úhlem pohledu na danou problematiku nemůžete porozumět a ani je "posunout dál". Je to stejné, jako když si někdo na opravu hodinek vezme pouze kladivo, odpusňte ten příměr. Já se v tomto intelektuálském prostředí pohybuji, takže se samozřejmě s homosexuály stýkám (i ve své rodině jednoho mám), nic proti nim nemám, mám je ráda a jsem přesvědčena, že i oni mají rádi mě. Dokážu vidět a vycítit jejich lidské kvality včetně takových pokladů v jejich nitrech, o jakých si tuctový příslušník tzv. většiny může nechat zdát. Moc bych si přála, aby naše společnost pochopila, že každá menšina většinu obohacuje. Před pár lety jsem viděla v TV holandský dokument o soužití manželského páru, ve kterém se manžel "přerodil" v transvestitu, a bylo nádherné vidět nakonec tu vzájemnou lásku a úctu, protože ten vztah byl i duchovní (a jeho aktéři nebyli žádní intelektuálové), o čemž si mohou ledasjaká normální manželství nechat zdát. Kdyby takových dokumentů bylo víc .... Ještě k tomu registrovanému partnerství - myslíte si, že by jeho uzákonění vedlo k tomu, že by si naše společnost začala homosexuálních párů vážit?Tak, a teď jdu péct cukroví. Přeji Vám všem vespolek krásné Vánoce plné pohody a už se vzájemně nenapadejte, protože to všichni, co sem píšete, myslíte dobře. A Ty, liško, nenadávej !!!

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud