Zimní bundy

Zimní bundy

Zahřejí a ozdobí. Bundy pro letošní zimu jsou elegantní, přitom praktické do města i na sport. Často pocházejí od světově známých návrhářů a přitom vám nezruinují bankovní konto. Stačí se nechat inspirovat naší galerií teplých vršků a vyrazit na nákupy.

Zima 2006-2007 se hodně nese v duchu sportovní elegance, mezi svrchníky vedle velice elegantních kabátů vedou prošívané bundy s mnoha rafinovanými detaily. Zipy, kapsy, pásky, kožešinové límce a originálně řešené střihy zaujmou vyznavačky praktického městského stylu i náruživé sportovkyně, které s prvním sněhem vyrážejí na lyže či běhat zasněženou krajinou.

Trendem posledních sezón je spolupráce mezi světově proslulými návrháři a cenově dostupnými značkami. Adidas se může pochlubit novou kolekcí sportovního oblečení z dílny Stelly McCartney. Řetězec H&M představuje 9. listopadu širokou linii navrženou dvojicí Viktor&Rolf. U obou značek naleznete originální zimní bundy s podpisem slavných designérů a přitom nebudete muset léta šetřit, ceny jsou dostupné široké veřejnosti.

Ani ostatní značky nechali své zimní kolekce náhodě. Stačí si vybrat se široké nabídky.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud