Zimní líčení - make-up jako ochrana

22 komentářů

KacaSim
7. dubna • 9:57

A co zkusit třeba nový podkladový krém Ecobeauty od Oriflame? Nedávno jsem četla recenzi a je čiste přírodní (pouze 0,2% chemie) se 4mi certifikáty kvality.

Penepe
19. června • 1:11

Dobrý den,
vyzkoušela jsem snad všechny dostupné značky, ale nejvíce mi vyhovují krémy Olay.
Bohužel ale dlouhou dobu nebyly k dostání v ČR.
Nechávala jsem si je posílat od známé z Ameriky, ale nedávno jsem na ně natrefila na Aukru.
Mě krémy Olay vyhovují a nedám na ně dopustit!!!

zozefka
13. května • 20:05

Milé dámy,
mám větší množství kosmetiky OLAY, poslala dcera z USA a prodala bych něco.Jedná se o:inntense hydrating cream, eye lifting serum, intensive restoration treatment, deep penetrating foaming moisturizer, targeted tone enthancer, regenerist serum, cleising serum, anti aging vitamin complex, regenerist night...Kdo zná, ví že kvalitní a jedinečná.Ceny jsou velmi mírné.Na doplnění, jsem alergik a reakce nemám žádné, stejně jako moje dcera, která si tuto značku nemůže vynachválit.Kontakt zozefka@centrum.cz

justina74
4. listopadu • 23:07

Tiež by som si rada kupila značku Oil of Olay... kedysi Olaz... menia to ako ponožky... ale ani V SR to nikde nedostať. Pýtala som sa v obchode a vraj to stiahli z nášho trhu a nahradili značkou GOSH. Na ich stránke www.oilofolay.com majú kopec produktov, k nám sa to však nedá objednať.
A ešte pre zaujímavosť: Lenka Hecová , koordinátorka kampaně Za nahrazení pokusů na zvířatech, dodala: "Společnost Procter&Gamble tvrdí, že nemůže zcela ukončit pokusy na zvířatech při testování svých výrobků, jelikož neexistuje dostatečné množství alternativních metod. Jak je tedy možné, že je více než 500 společností na celém světě, které produkují výrobky, které jsou bezpečné pro konzumenty, ačkoliv již dlouho nebo dokonce nikdy nebyly otestovány na zvířatech?"Fyziologické rozdíly mezi druhy způsobují, že experimenty na zvířatech mohou být nebezpečně zavádějící. "Pokusy na zvířatech už selhaly i u zboží společnosti Procter&Gamble. Např. výrobky New Skin Discovery (od firmy Oil of Ulay, nyní Olay) nebo Active Response Cream (od firmy Max Factor) způsobovaly vysokou oční a kožní dráždivost," uvedl Tomáš Popp, předseda Svobody zvířat. Tak teraz netuším, či si to zháňať alebo nie?:-(

Sirena
26. února • 10:01

Ahojky, uz to tady myslim jednou padlo, ale chtela bych se zeptat, ad se u nas nekde sehnat rada Oil of Olay?
Diky

Táňa
17. prosince • 9:54

Andulko, kde kupujete Oil of Olay. Ja jsem si koupila v Irsku, jsem moc spokojena, ale ted uz to mam vypotrebovane a rada bych si ho znovu kouúpisla v ČR.
Děkuji předem za odpověď.
Táňa

sombrero
23. listopadu • 22:38

Podle mě je Nivea úplně skvěl a hlavně univerzální,což se o většině krémů říct nedá.Je cenově dostupná,má spoustu výhod, atd...Já s ní mám teda skvělý zkušenosti,protože obličej je výrazně jemnější a neni tak suchý,a i zbyteček těla-no paráda :-)

Petra
11. listopadu • 21:34

Ja pouzivam od svych deseti let pouze NIVEU. Nanasim trochu kremu kazdy vecer pred spanim. Mam 23 roku a ma plet je krasna a hebka. Na NIVEU nedam dopustit.

ana
11. listopadu • 15:43

pozdravujte moji maminku...ahoj devceta vase Ana-Mana

ana
11. listopadu • 15:41

ja si devceta myslim,ze nejlepsi krem je od avonu Beutiful morning...mam po nem opravdu krasnou plet

ana
11. listopadu • 15:39

mami rychle,ja si chcu pokecat o kosmetice... tvoje Anulik

ana
11. listopadu • 15:38

je tady moje mamka???

Frantishka
11. listopadu • 3:20

Pro Andulu. Ja taky pouzivam Niveu od svych 11let. Je mi 31 a nedam na ni dopustit, protoze mam plet skoro jako miminko. Vsechny lidi co znam co pouzivaji Niveu maji opravdu hebkou plet, myslim si ze je to diky te mastnoty. Ja nevim, ale kdyz zkousim jine kremy (i ty drahe) tak mne plet svedi a ztahuje. Ptala jsem se kosmeticky co si mysli o obycejne Nivee a rikala ze lidi co ji pouzivaji leta, maji po ni scitlivelou plet a tudiz nesnesou jine kremy. Neco ale na te Nivee je, protoze jsem se kdysi hodne opalovala, snad 5let v kuse jsem byla cely rok hodne opalena a nemam zadne vrasky a plet mam pruznou. Mejte se fajn.

andula
8. listopadu • 21:36

ja od mala pouzivala jen niveu (mamina me s ni mazala uz v kocarku) a pak mi kosmeticka rekla, ze je nivea mooooooc tezka a jejim neustalym pouzivanim se kuze stava tenci a ze mi bude dlouho trvat nez si ji dam do poradku (mam plet trosku sussi, ale jinak jako broskvicku). doporucila mi na plet pouze mineralku z rozprasovace a olejicky AOK. Zkusila jsem to, ale opet se casem vratila k nnivee, ted mam rada pripravky Oil of Olay, na ty nedam dopustit.

Jitka
8. listopadu • 20:21

Rady vizážisty jsou zajímavé, ale pro ženy s velmi suchou pletí se sklonem k olupování, ke kterým bohužel patřím, nepoužitelné.Používám pouze make-up pro suchou pleň (je jich na kosmetickém trhu jako šafránu)a stejně se mi po nanesení i nepatrné vrstvičky na některých místech obličeje vytváří olupující se plošky.A pudr k fixaci? Nemyslitelné!

Maki
8. listopadu • 15:42

Souhlasím s Ivčou

Katka
7. listopadu • 16:07

Niveu už nikdy jsem na ni alergická, dělají se mi po ní rudé fleky a podle kosmetičky nejsem zdaleka jediná.

7. listopadu • 9:56

Andulko ,kdyz krem tak jen NIVEU ta obsahuje min vody nez ostatni kremy a je mastna,jinak dopadnes jako ma svagrova " chytrejsi " nez vsichni ostatni a budes mit na obliceji milion popraskanych cervenych zilek. Nebot ta prohlasuje ,ze kazdy by mel byt takovy jaky je od prirody ach jo !

andula
7. listopadu • 1:35

nekde jsem cetla nazor, ze v zime je lepsi na den mazat nocnim (mastnejsim) kremem (kvuli zabraneni vytvoreni malych krystalku vody na kuzi vzniklych mrazem ktere poskuzuji kuzi) a na noc pak davat zase krem denni (lehci, hydratacni). Co vy na to pane Zachar?

Jaa
6. listopadu • 19:58

Při týhle zimně bych si ten make-up musela mazat na uši...

6. listopadu • 12:59

Zajímavý článek, konečně něco jiného než reklama na podřadné kosmetické výrobky. Make-up i pudr používám od 15 let a dnes po třicítce vypadá moje pleň na obličeji mnohem lépe, než například sluncem poškozený dekolt. Jsem vděčná doktorce, která mi kvalitní pudr ("a klidně i make-up") poradila i v dobách hluboké totality (a nevědomí) na aknózní pleň.

Ivča
6. listopadu • 12:36

Já si na ten obličej nedávám nic aň je léto nebo zima. Já nejsem žádný řízek. Jsem snad proto nechutná? Aň si pan vizážista zkusí sedět 9 hodin v práci, pak běhat všude možně a stále vypadat perfektně, když má člověk na obličeji několik vrstev. To už je lepší nemít na obličeji nic. Jinak pěkný den všem čtenářkám.

Doporučujeme

Články odjinud