ZINA (39): Vzala jsem si flákače, teď čelím jeho výhrůžkám

15 komentářů

farah.farah
24. července • 16:25

Přiznávám v tomto případě není úplně snadné nedívat se i na tu paní skrz prsty, protože prostě člověk nechápe proč s ním v prvé řadě vůbec zakládala rodinu..............jasně chápu moh bejt hezkej a mohla to být tkaový ta romance kdy člověk neřeší budoucnost.pak je asi jedno jestli pracuje a je spolehlivej, ale pokud uvaqžuju o tom že si někoho vezmu a založím s ním rodinu, tak snad proboha řeším i to jestli by skutečně jako manžel a otec mohl fungovat.......a nedá se moc věřit tomu že by až do svatby působil vzorným a starostlivým dojmem a vše se změnilo až po svatbě či po narození dítěte..........to že je nemakačenko je jedna vc, to že v podstatě syna nepřímo týral tím že mu neposkytl ani základní péči to je ještě vyšší level. Paní má k dobru body za to že jí to došlo a dokázala to ukončit a byťr zřejmě stále s njakou podporou rodičů se asi o syna dokáže starat.............ale je třeba dospět.pokud někdo vyhrožuje okamžitě dát udání na policii, jasně dost možná to nevyřeší ale minimáln bue záznam o tom že to udělala, dále bych se spojila s právníkem a ověřila si jaké mám reálně možnosti...........předpokládám že dítě je svěřeno do péče jí a on má platit alimenty..............platí? pokud neplatí okamžitě ho dát k soudu, Pokud vyhrožuje únosem dítěte a je reálné že by to mohl udělat (pokud je z něj například fetka klidně by mohl) tak opět policie plus zákaz styku, zkrátka být aktivní, aby on viděl, že cokoliv podnikne proti ní se obrátí proti němu. Naštěstí z popisu spíš typuju že ten se zmůže jen na slova co by s děckem dělal starat se o něj určitě nechce a únos v pravém sova smyslu by mu zajistil tak akorát pobyt v base. A co se syna týče nevidím důvod k tomu mu lhát a nebo neříkat pravdu. Jen je samozřejmě tu pravdu třeba podávat ve verzi odpovídající jeho věku a schopnostem chápat. Děti pochopí mnohem víc než si dospělí myslí.

Anonymizovaný
24. července • 17:25

@farah.farah: Prostě, stará stodola hořela a ještě navíc byla naivní. Vražedná kombinace.

farah.farah
24. července • 17:31

@Anonymizovaný: no jwe fakt že člověk by pro ni měl víc pochopení kdyby jí bylo 18 a brala si ho protože otěhotněla než když už jí v době svatby byo dle všeho přes 30........nechápu hjak si mohla myslet že je tam velká láska.něko takový jí dle mého názoru nebyl schopen milovat, protože ten nedokáže milovat nikoho.........

Anonymizovaný
24. července • 13:30

To je hold demence dnešních slepic!!!pořád si domů tahají kretény a pořád fňukají dobře jim tak!!!ženský si nikdy neuměli vybrat pořádného chlapa ...

farah.farah
24. července • 17:24

@Anonymizovaný: Patrně sám sebe řadíte do kategorie "pořádnej chlap". ale podle způsobu jakým komunikujete mi je celkem jasné proč si váž žádná ženská nevybrala a tím že jse "pořádnej chlap" to nebude. TRo, že chlapa ženská nechce za to si vždycky může chlap sám, což patí i naopak pokud o nějakou ženskou chlapi nezavadí může si za to sama svých chováním. Například nesvalovat vinu za své neúspěchy na kohokoliv jiného to by do kategorie pořádnej chlap patřilo.;)

Mata69
24. července • 16:02

@Anonymizovaný: "ženský neuměli", taky dobrý. Usuzuji, že vás si domů žádná nepřitáhla.

Anonymizovaný
24. července • 15:38

@Anonymizovaný: Třeba někoho jemného a něžného, prostě někoho jako ty, že? :-\

Elynor
24. července • 10:15

Podle nepříliš jasných informací z článku to manželství trvalo odhadem 3 roky, a dítěti bude teď maximálně pět, možná ani ne. Každopádně by se syn měl dozvědět, kdo je jeho otec, protože nelze zabránit tomu, aby se to stejně nedozvěděl. A bude lepší, když mu to vysvětlí doma, než aby to slyšel od cizích. Druhá věc - ta paní by měla trvat na svých právech. Ať pán platí alimenty, když neplatí, podat žalobu, ve vězení už to zná, tak ho to nepřekvapí. Výhrůžky nahrát, předat policii. Když se nepodaří nahrát, tak stejně podat trestní oznámení a požádat soud o předběžné opatření. Hned, neodkládat, už to mělo být. Rodiče té paní lituju, ale zas na druhou stranu mají, co si vychovali, a patrně už dneska taky litují. Nesamostatná a poněkud naivní, jeden by čekal, že se poučila... asi moc ne.

Anonymizovaný
24. července • 10:01

Co fňukna fňuká? Co si vybrala to měla. A teď fňuká zase. Podle mě je to jeho vyhrožování jen v její hlavě, jinak by to nahlásila PČR.

Anonymizovaný
24. července • 12:33

@Anonymizovaný: Možná máte pravdu. Kdysi, už to je dávno, takhle mluvila o svém muži naše sousedka. Litovali jsme ji, pomáhali jí, ale nakonec bylo všechno jinak.

Mata69
24. července • 9:28

On jí jenom přišel "chudý jako kostelní myš"? Co tím myslela? To si jaksi nevšimla, že nepracuje? No a když už si ho vzala a měla s ním dítě, tak roky trpí, že on radši sedí doma, než by za pár šupů šel makat? Takže radši bez peněz? No a když už se tedy k tomu rozhoupala, rozvedla se - nevím kolik je synovi, ale měla by mu říci, že otec je pryč protože...nevede řádný život, proto se s ním nevídají. A slyšela ta hloupá paní někdy o policii? Jakože když mi někdo vyhrožuje a já se obávám, že to myslí vážně, tak to jdu nahlásit na policii? Vidím to jako ostatní v názorech pode mnou - paní o moc dospělejší než její bývalý není.

Anonymizovaný
24. července • 9:56

@Mata69: Myslím si, že to netrvalo dlouho. Podle toho co píše se domnívám, že kluk je malý. I když nechápu proč mu to prostě nevysvětlí. A o jejích duševních schopnostech něco říká i to, že se s ním odstěhovala do nájmu. Asi očekávala, že to budou rodiče platit. Máme tři dcery a když si představím, že by mě bývala některá z nich přitáhla domů něco podobného, tak já bych mu fakt namydlila schody.

Anonymizovaný
24. července • 8:04

Já opravdu žasnu jak jsou některé ženy promiňte, hloupé!!! Zázemí rodičů, nesamostatnost a absolutní nezodpovědnost sama k sobě a nyní už i synovi. Nahlásit policii, trvat na zákazu "přiblížení", na co čeká, až jí třeba opravdu syna unese a třeba mu ublíží?!!! To že by jí ho mohl legálně vzít, to jí opravdu nehrozí.
Takže milá paní, začněte se chovat jako dospělý člověk, zodpovědná matka, nedělejte pak před synem z tatínka "anděla", je to sice "otec" ale je potřeba si uvědomi že je to grázl a podle toho i jednat!!

Anonymizovaný
24. července • 10:41

@Anonymizovaný: Leda prd, ten je tak líný že by kluka neunesl. Ten nemá chuť mít na krku nějakého kluka. Rodiče vychovali ze své dcery rozmazlenýho a nesamostatnýho fracka a ona to teď bude vychovávat ze svého syna. Když se kluk ptá na tátu tak mu má podle pravdy odpovědět. Jenže co je vlastně pravda. Docela bych chtěla slyšet názor toho otce.

Anonymizovaný
24. července • 8:52

@Anonymizovaný: Když ona je vlastně stejná jako ex, jen s tím rozdílem, že chodí do práce. Jinak je nesamostatná a bude viset rodičům na krku do smrti.

Doporučujeme

Články odjinud