Život nanečisto Barbary Nesvadbové

Sešla jsem se se svým profesorem. Přinesl mi povídku o lásce. Říkal, že ji mnohokrát přepisoval a že vzniklo mnoho verzí nanečisto. Uvědomila jsem si, že já píšu vždy načisto. Já jen žiju nanečisto.

Život nanečisto Barbary Nesvadbové
" Sešla jsem se se svým profesorem. Přinesl mi povídku o lásce. Říkal, že ji mnohokrát přepisoval a že vzniklo mnoho verzí nanečisto. Uvědomila jsem si, že já píšu vždy načisto. Já jen žiju nanečisto."

Včera večer ( 15.6.) proběhl v pražském klubu Radost FX křest knihy Barbary Nesvadbové Život nanečisto. Tato Bářina v pořadí již třetí kniha je volným pokračováním dvou předchozích titulů Řízkaři a Bestiář. Hlavní hrdinka mladá novinářka Karla opět proplouvá několika vážnými i nezávaznými partnerskými vztahy, stále hledá svou Velkou lásku, ale nepohrdne ani těmi menšími. Kmotrou knihy byla šéfredaktorka časopisu Xantypa paní Magdalena Dietlová . Na křest Života nanečisto se dostavila řada známých osobností jako pan Vladimír Páral, Halina Pawlowská, Markéta Hrubešová, Marcela Březinová a další.
V současné době je Barbara Nesvadbová studentkou Fakulty sociálních věd UK. Pracuje jako konzultantka pro oblast médií ve vydavatelském domě Mona, je moderátorkou televizní stanice TV3. Navázala stálou spolupráci s časopisy Xantypa, Playboy, publikuje v německé a švýcarské verzi časopisu Cosmopolitan. Více se o Barbaře Nesvadbové dočtete v rozhovoru na Dámě.

Knihu Život nanečisto si můžete objednat i u nás, cena je 139,- Kč + poštovné. V případě zájmu vyplňte objednávku. Knihu dostanete poštou na dobírku. Pro optimální doručení vyplňte prosím všechny údaje.

Jméno a příjmení
Adresa:
E-mail:
Telefon:

Seznam dalších knih, které můžete na Dámě koupit.

Doporučujeme

Články odjinud