Životní lásku jsem potkala na internetové seznamce

6 komentářů

mina0405
17. prosince • 17:11

Ahoj,tento příspěvek mě zaujal,protože mám zprávu pro ty,kteří se seznamce straní - opravdu to jde :-) Taky přesně jako pisatelka jsem se seznamovala s muži na různých místech - a rozhodně ne na internetu.Myslela jsem si,že tam chodí jen zoufalci a úchylové..Jednou,když se mi nevydařil už třetí vztah,jsem si po pár skleničkách vína řekla (jo,pila jsem sama :D),že tu seznamku přece jen zkusím - a zaregistrovala se na lide.cz.Měla jsem tam jen profil s fotkou a mírně připitá jsem napsala na první chlapský inzerát,který neměl pravopisné chyby a text se mi zdál dobrý a srozumitelný.Až ráno jsem si uvědomila,co jsem to udělala - a ten člověk mi odepsal.Hned jsme si vyměnili emaily,za tři dny šli na první rande (svíčky,romantika,hned mě dostal) a začali brzy spolu chodit..Ani ne za rok jsem otěhotněla a letos v září jsme se vzali - máme už půlroční dceru :-) Je to muž mého života a od té doby mám na seznamy jiný názor-jde tam najít toho pravého/pravou,ale chce to hlavně trpělivost :-)

isabela.krasna
3. července • 15:31

Zdravím,
článek se mi zdá zajímavý a je pravda, že jsou lidé, kteří se seznamkám nebrání, nicméně i ti, kteří ji jednoznačně odmítají. Já nyní hledám způsob, jak s někým seznámit kamarádku. Chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s touto seznamkou: http://www.seriozni-seznamka.cz/on_hleda_ji/? Budu ráda za jakýkoli tip. Děkuji moc!

monada
9. února • 21:36

Truda: Jo a pak budou uvažovat jak vychovat potomka , aby dostudoval aj. Spočítají si , že v jejich věku je to dlouhá doba. Tak si raději žádného nepořídí a když tak se vnoučat nedožijí jelikož jejich potomek nebo potomci budou uvažovat stejně. Hezký den

malich
8. února • 7:00

Mi se článek líbí...je optimistický...však co, každá láska je pěkná

Elynor
7. února • 17:37

Truda: tam píšou, že paní je 32 let, dneska, po těch šesti letech. Čili se seznamovala ve 26. To je akorát, nic nemá zmeškáno a do 40 může klidně stihnout děti i tři, kdyby o to stála. Ale možná radši budou jezdit do Norska. Ono není povinné se rozmnožovat, a už vůbec ne honem honem, protože někomu třetímu se to zdá po 30 už pozdě :-))

Truda
6. února • 22:26

To je hezké, že se po šesti letech ti mladí třicátníci rozhodli, že se vezmou. Ve čtyřiceti můžou začít uvažovat o dítěti, možná mu v pětačtyřiceti pořídí i sourozence... Ovšem hlavně nic neuspěchat. A na všechno s rozmyslem.

Doporučujeme

Články odjinud