6
Fotogalerie

Živoucí Barbie tvrdí, že žije jen ze vzduchu a světla

Americký magazín International Business Times vyzpovídal živoucí Barbie z Ukrajiny Valerii Lukjanovovou. Osmadvacetiletá modelka mění svou vizáž tak, aby maximálně připomínala plastovou panenku. Vše prý činí kvůli duchovnu, o němž informuje a vzdělává lidi po celém světě. Lukjanovová v interview pro časopis tvrdila, že se stravuje tzv. breathariánstvím neboli žije jen ze slunečního světla a vzduchu.

„Poslední týdny už nemám vůbec hlad. Doufám, že je to poslední fáze předtím, než budu moct přežívat jen ze vzduchu a světla,“ uvedla Lukjanovová v rozhovoru pro International Business Times.

Zastánci breathariánství tvrdí, že buňky dokážou energii přijímat nejen trávením látek z chemických vazeb, ale lze je naučit příjmu energie z tzv. prány, což je vesmírná energie vázaná v čerstvém vzduchu a světle. Mezi stoupence vědecky neověřené metody stravování patří také Lukjanovová.

Podle odborníků jsou ale breathariáni podvodníci, trpí anorexií a nikdo z nich ve skutečnosti nevydrží bez jídla déle než několik týdnů. Jsou známy případy breathariánů, kteří hladověním zemřeli.

Lukjanovová tvrdí, že pochází z vesmíru, dokáže komunikovat s mimozemšťany pomocí světla, často cestuje astrálně (jedná se o mimotělní mentální stavy) a dokonce je schopna cestovat v čase.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud