Zkusila jste někdy sex se ženou?

Zkusila jste někdy sex se ženou?

Možná jste někdy v opilosti políbila kamarádku, možná se jí i dotkla tam, kde se kamarádky obvykle nedotýkají. A možná ani jedno z toho, ale stále vám nedá spát otázka, jaké by to vlastně bylo milovat se se ženou?



Pokud nad tím skutečně bádáte, není nic lepšího než to zkusit. Bojíte se, že nebudete vědět, co máte dělat? Není třeba, jste přece žena a potřeby a tužby jiné ženy rozeznáte rychleji a lépe než kterýkoliv muž.

Nebo se bojíte, že snad nemáte potřebné vybavení? Ani to není problém. Pokud jste zdravě masturbující žena, tak vám laskání rukou nebude cizí a svou sexuální partnerku jistě potěšíte i orálním sexem. A nezapomínejte na dnes tolik vybavené sex shopy.



V první řadě se ujistěte, že vás ženy skutečně sexuálně přitahují. Pokud jste se líbala s kamarádkou, ale příčí se vám představa, že se jí nebo jiné ženy intimně dotýkáte, raději vycouvejte. Jestli se vám ovšem pohled na ženské křivky líbí nebo vás dokonce vzrušují, neměla byste si to upírat.

Spím se ženou, proto ještě nejsem lesba

To, že se vyspíte se ženou a líbí se vám to, ještě nutně neznamená, že jste vy nebo vaše partnerka lesba. Možná zjistíte, že jste konečně zažila to, po čem jste vždy toužila. Možná se utvrdíte v tom, že ve vašem sexuálním životě budou nadále figurovat pouze muži. A možná zjistíte, že sex se ženami se vám líbí, ale přesto jste heterosexuální. Důležité je poslouchat samu sebe a své tužby. Rozhodně je nepotlačujte, to totiž vede jenom k frustraci.

A pokud se ptáte, kde najít dívku, s níž byste pronikla do tajů lesbického sexu, věřte, že chodí okolo vás každý den. Stačí zabrousit na internetový chat a kdo ví, možná se i ve vašem okolí nachází dívka, která touží po stejném dobrodružství jako vy.

Doporučujeme

Články odjinud