Zkuste hubnout pod vojenským dozorem

Zkuste hubnout pod vojenským dozorem

Už nevíte, jak byste zhubla? Zdá se vám, že už jste zkoušela všechno, ale nic nezabírá nebo se vám zdá, že nemáte dostatečně pevnou vůli? Pak vyzkoušejte vojenský tábor.

Vojenský dril, přísný instruktor, pot, dřina, únava a vztek. Žen to není nic pro vás? A co pro vaše tělo. Věřte, že existuje mnoho lidí, kteří si za takové mučení rádi zaplatí. Za mučení na táboře, na kterém si sáhnete na dno svých sil. Ve Spojených státech amerických je tento způsob hubnutí stále oblíbenější. Původně šlo o intenzivní tréninkový program, který využívala americká armáda. Mírnější forma se dnes používá právě pro hubnutí.

Účastníci se shodují na tom, že po třech týdnech mají výsledky jako neměli za deset let cvičení. Jiní říkají, že vám takový tábor dá to, co chcete v podstatě ihned. Ukáže vám cestu a nakopne vás.

Podle organizátorů je tento tréninkový program vhodný pro všechny. Jak pro ženu středního věku s nadváhou, která není spokojená se svou postavou a její forma je mizivá, tak pro výkonného sportovce, který se cvičení věnuje každodenně. Během prvního dne projde každý účastník jednoduchými fitness testy a zařadí se do určité skupiny. Vojenský tábor se odehrává venku a za každého počasí. Neposílíte zde jen své svaly, ale také z velké části psychiku, zjistíte, co ve vás je.

Program takového tábora můžete vypadat tak, že se cvičí třikrát týdně po dobu čtyř týdnů vždy 75 minut. Náplní cvičení jsou dřepy, lehsedy, běh a silová cvičení. Bude vás to stát hodně sil, ale efekt je zaručen.

Například ale psychologové o takovém způsobu hubnutí pochybují. Podle nich člověk, který se nechá dobrovolně takovým způsobem týrat, nemá dostatečně pevnou vnitřní vůli. Motivaci ke každodennímu cvičení musí mít každý člověk především sám v sobě.

1. V čem je vojenský dril dobrý na hubnutí? 2. Co je náplní cvičení na vojenských táborech? 3. Co všechno posílíte během vojenského drilu?

Hledáte správné odpovědi a vyzkoušené rady na hubnutí? http://www.doformy.cz/kviz175>www.doformy.cz/kviz175

Doporučujeme

Články odjinud