Zkuste s časopisem MOJE PSYCHOLOGIE prožít malý zázrak!

Zkuste s časopisem MOJE PSYCHOLOGIE prožít malý zázrak!

Máte dojem, že je ve vašem životě něco špatně? Víte, že chcete něco změnit, ale nevíte, jak na to? Marně hledáte správného odborníka? Pokud jste na všechny otázky odpověděli kladně, přihlaste se do projektu Měníme vaše životy s Eucerin.

Můžete změnit barvu vašich vlasů. Můžete vyměnit celý šatník. Ale pokud neuděláte tu zásadní změnu a nezačnete dělat věci, které vás baví a nezbavíte se těch, které vás trápí, nebude váš život takový, jaký byste si přáli. Rozhodli jsme se využít svých zkušeností a kontaktů s odborníky a profesionály, na které jsme pyšní. Pomůžeme vám přijít na to, co je ve vašem životě komplikované a najdeme odborníka, který vám pomůže naplánovat novou životní cestu. Na vás jen je, abyste si promysleli, co byste chtěli změnit nejvíce.

VYBEREME 5 Z VÁS, KTERÝM DÁME ŠANCI ZMĚNIT SVŮJ ŽIVOT!

Jak se přihlásit? Napište motivační dopis s vaším příběhem a důvodem, proč byste se právě vy měli zúčastnit projektu. Dopis včetně vaší fotografie, kontaktů a věku pošlete na adresu Moje psychologie, Mezi Vodami 1952/9, Praha 4, 143 00 nebo se přihlaste přes formulář, který naleznete na www.menimevasezivoty.cz.

Proč jsme rádi, že partnerem našeho projektu je Eucerin? Když naše pokožka vypadá zdravě, jsme spokojeni také sami se sebou. Pokožka je totiž víc než jen ochranná vrstva našeho těla. Jde o živoucí organismus, který odráží i ovlivňuje, jak se cítíme. Proto experti značky Eucerin pokožce věnují veškeré své úsilí a znalosti. Při výzkumu, vývoji a testování produktů nedělají kompromisy a jsou odhodláni přicházet s řešeními, která odpovídají potřebám každé pokožky. Výrobky Eucerin pokožku chrání, posilují a pomáhají ji udržovat zdravou po celý váš život. Tím dávají pocit jistoty, který souvisí se zdravou a krásnou pokožkou. Více než 100 let je značka Eucerin průkopníkem medicínské péče o pleť. I díky svým inovacím je vnímána jako jedna z předních a nejdůvěryhodnějších dermokosmetických značek. Eucerin®. Medicínská péče pro krásnou pleť.

Více o projektu na www.menimevasezivoty.cz

Doporučujeme

Články odjinud