Zlato proti vráskám

Zlato proti vráskám

Zlato a krása jsou dvě slova, která jdou velmi dobře dohromady. Používání zlata pro léčivé účely a zkrášlování je známo od dávnověku zejména z Egypta a Indie. Moderní výzkumy prokázaly, že zlato má antibakteriální účinky, podporuje transport molekul kyslíku přímo do kůže, ovlivňuje buněčné funkce, pomáhá oživovat a omlazovat pleť.

Mladý vzhled kůže závisí na schopnosti obnovovat buňky. Tento proces může být narušován rozličnými vlivy. Nahromadění toxinů a zplodin, společně s vystavováním kůže ultrafialovým paprskům a chemickým látkám v ovzduší, zpomaluje regeneraci nových buněk. Zároveň je stárnutí urychlováno oxidačním poškozením kolagenových vláken, které zpevňují kůži a narušením normálních funkcí kůže.

Čisté zlato pomáhá zvrátit oxidační poškození a uchovat kůži pevnou, pružnou a mladistvou. Zlato také podporuje lymfatickou drenáž a krevní cirkulaci, což napomáhá odstraňování toxinů a pročišťování pleti. Všechny tyto procesy zlepšují normální funkce kůže, zvláště pak obnovu nových buněk.

Gel s 24 karátovým zlatem se skládá ze dvou složek: z gelu a hydratačního krému. Je obohacen rostlinnými extrakty a esenciálními oleji, které působí proti předčasnému stárnutí. Zlato se nachází v aloe vera gelu je ve formě drobných "lupínků", pro lepší absorpci. Aloe je známa pro své schopnosti urychlovat buněčnou obnovu a hydratovat kůži.

Pot of gold - Krém s 24 karátovým zlatem je novou formou make-upu. Dodává pleti jemný porcelánový vzhled se zlatavým nádechem mládí. Pomáhá skrýt skvrny a dodat pleti rovnoměrný tón, který má přirozený lesk. Má v sobě zvláčňující systém, který chrání pleť před vysycháním.

Maska s 24 karátovým zlatem je určena pro zralou pleť. Odstraňuje nečistoty a mrtvé kožní buňky. Urychluje obnovu buněk, oživuje a omlazuje kůži.

Všechny přípravky firmy Shahnaz Herbal obsahující zlato mají certifikát o pravosti a čistotě zlata od předních zlatníků.

Zdroj: The Book of Absolute Beauty - Shahnaz Husains - www.s-h.cz

Přípravky Shahnaz Herbals jsou k dostání též na adrese 001shop.cz - poradenské centrum, Krakovská 22, Praha 1 v pondělí až pátek od 10 do 19 hod. a v sobotu od 10 do 12 hod a v ordinaci lékařské kosmetiky.

Doporučujeme

Články odjinud