Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze | Foto: iStock

Foto: iStock

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Každé znamení má k penězům jiný vztah, pro některé jmění nic neznamená, pro druhé je otázkou života a smrti. Ženy narozené v těchto znameních dokážou kvůli touze po bohatství udělat cokoli a jen tak něčeho se neštítí. Rozbuší pozlátko srdce i vám?

Býk (21. 4.–21. 5.)

Kdyby si měla žena v tomto znamení vybrat mezi láskou a bohatstvím, rozhodně by zvolila peníze. Býci jsou sice romantičtí, ale mají rádi pohodlný život a luxus. Když se jim něco líbí, chtějí si to dopřát bez ohledu na cenu. Na druhou stranu zase neutrácejí za úplné hlouposti. Dopřávat si ale umí do sytosti. Pokud jim takové zázemí partner poskytne, jsou maximálně spokojení.

Velký horoskop práce a financí na rok 2023. Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ženy narozené ve znamení Blíženců jsou tak trochu rozpolcené. Na jednu stranu by se chtěly nezištně do někoho zamilovat, jejich druhá tvář jim ale říká, aby si vybraly rozumně. Snadno tak před láskou dají přednost člověku, který je finančně dobře zajištěný. Z jeho účtu pak klidně čerpají na nečekané nákupy i nepotřebné věci, které se jim zrovna zalíbí.

Pokračování 3 / 6

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ženy narozené ve znamení Raka jsou fixované na rodinu a manželství. Velmi jim záleží na tom, aby doma vše fungovalo, včetně materiálního zajištění. Navzdory tomu, jak jsou citově založené, je pro ně důležité mít po svém boku někoho, kdo jim nastaví pořádně naducaný finanční polštář. Ten potřebují také pro nečekané výdaje, které zrovna nejsou až tak potřebné a zahánějí jimi jen emocionální výkyvy.

Pokračování 4 / 6

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jsou mistry v šetření a hromadění. Peníze milují a jsou ochotné jim věnovat spoustu energie. Navíc jsou někdy až přehnaně analytické, a tak pro ně není takový problém si vybrat bohatství na úkor lásky. City pro ně totiž nejsou takovou prioritou. A pokud se jim nabídne někdo, kdo je zajistí, ani na chvíli neváhají.

Pokračování 5 / 6

Štír (24. 10.–22. 11.)

Co se financí týče, tak jsou ženy narozené v tomto znamení pragmatické a zároveň mají rády život v luxusu. Žádného chudáka tak po svém boku mít vážně nemůžou. Zase ale zbytečně nerozhazují. Většinou si přesně rozplánují, kolik utratí, a toho se drží. Než do něčeho investují peníze, dobře si to promyslí.

Pokračování 6 / 6

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Aby Kozorozi otevřeli své srdce, potřebují vědět, že je dotyčný finančně zabezpečí. Ženy v tomto znamení nejsou příliš romantické a raději stojí nohama pevně na zemi. Peníze a postavení pro ně tak hrají důležitou roli. K financím na druhou stranu přistupují zodpovědně a nestane se, že by je jen tak rozhazovaly za nesmysly.

Doporučujeme

Články odjinud