Změňte svoji image pomocí počítače

33 komentářů

terka
17. července • 12:09

Ano,taky souhlasim s Philipy!!!Je to uplne norml vec...Kazdy vypaluje...Je to sice zakazane ale kazdy to ignoruje..Ja taky vypaluju.Moc se mi ten program libi,philipo je mozne ho nejak sehnat?Dekuji za odpoved.

tif
24. listopadu • 21:00

lidičky prosim vás nevíte kde bych sehnala vypálený programy kadeřníka a vizážistu? Prosím poraďte. Moc se mi líběj a nemůžu je nikde sehnat. No můžu ale za 500 :o((((
Předem mocinky děkuji
Marcela-TIF@seznam.cz

Hanka
25. ledna • 18:48

Renato,tak to se máš!!!Taky jsem to měla, ale nekdo mi to šlohl =( takže ted to znovu scháním

Shane
14. ledna • 16:12

Ahoj Philipo!Mohla bys na sebe uvést kontakt?

kosticka
1. října • 18:44

ujde to ale nevim jak to mam udelat

Marcela
30. srpna • 11:35

Tahle diskuse, to je tedy orpavdu TRAPAS... "Troubit" do éteru, jak vypaluji CD atd., to se přeci nedělá ani v USA? "Nebo ano? vševědoucí Philipo?"

Lambret
5. srpna • 17:45

Super něco podobného už dlouho hledám!
Moc dík!

Ilona
2. července • 10:43

Hele,neměla by ta Philipa byt stihana za to,ze rozsiruje autorsky software?Ja nevim,ale pokud si neco takovyho udelala,nech si to pro sebe,nemusis to vsude rozsirovat.Je fakt,ze pak to ma u nas k necemu vypadat,kdyz se jeden dře a všichni ostatni z toho mají užitek...bez práce...za kolik to Majde oprasknes?Za kilo nebo za dvě?

30. června • 10:32

jste trapný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mysalka
28. června • 12:33

Teda ja se musim Philipy zastat, nevim proc se do ni navazite, vy slepice. Myslim, ze malokterej studentik si muze dovolit koupit za 500 CD. Hele taky bych ho chtela Philipo, je to mozny??????

Miky
7. června • 20:50

Spousta lidí co znám taky vypaluje.Taky by se mi ten program líbil,ale 500,-je fakt dost,taky bych ho raděj vypálila.Nevíte někdo kde ho seženu?

Miky
7. června • 20:48

Já taky vypaluju CD.Nevím co je na tom špatného.Taky nevím proč jste se na Philipu vrhly jak supi.Má pravdu.
Když někdo na originál nemá,tak si ho holt vypálí,co je na tom?

Vladana
4. června • 11:03

Koukám, že jste se tady na Philipu pěkně sesypali.Každý názor se snad nechá napsat slušně a není třeba nadávat někomu koho neznám do p..i (viz .Jirka, Romana)Já osobně taky vypaluji CD. Nemám taky na to abych si koupila originál i když bych ho měla samozřejmě raději.

Jarka
1. května • 16:37

Krávy, co tady řešíte? Jděte raději společně zobat zrní...

Frantishka
22. dubna • 8:27

Pracuji jako graficka a mam v praci jak CD vypalovac tak i DVD vypalovac a myslete si o mne co chcete ja vypaluji CDecka dost casto a vsem znamym kteri to po mne chteji. Chtela bych videt cloveka ktery by rekl ne vypalenemu cedecku a radeji si koupil original.

micka
13. dubna • 14:40

Vypalovalo se, vypaluje se a bude se vypalovat. Tak to holt je, kazdy nema prachy na vyhazovani za CD.

Marti
29. března • 0:13

Jak tak na to koukam,tak se nazory ctenaru trochu trhly jinym smerem,nez autori techto stranek predpokladali.Mozna ne...:-)Ma to osocovani nejaky vyznam??Nejak mi unika.Rika se,ze je svoboda a tak at si kazdy dela co chce,no ne?Myslim si,ze na internet clovek jde za zabavou a ne pro urazky.Stejne tady nic nevyresite,protoze takovych,co si budou vypalovat a kopirovat na svete je a vzdy bude.Myslim,ze na svete je hodne veci,co by se nemeli delat a stejne se delaji a vy to nezmenite...

Jana
19. března • 22:16

Philipo, jestli se sem ještě někdy dostaneš, tak bych tě ráda upozornila, že pokud si necháš vypálit CD, tak skutečně porušuješ autorský zákon. A pokud vím, tak v USA jsou na to dosti hákliví. Jen tak mimochodem, podle českého autorského zákona si můžeš vytvořit například kopie svých hudebních CD, rovněž i některého software (záleží na licenčním ujednání), což ale v USA nesmíš. Takže, pokud jsi někdy v životě kopírovala program, pak jsi se skutečně dopustila z pohledu zákona krádeže. Je mi to líto, ale je to tak.
Vypalovačky mají i jiné uplatnění (bez porušení autorského zákona), zejména pro archivaci údajů, vytváření kopií dat, případně jak jsem již uvedla, pro kopie vlastních hudebních CD. Rovněž např. diskžokej si může vytvořit vlastní výběry hudby (ale zase jen ze CD, která vlastní) a pouštět je na diskotéce. To jen tak mimochodem.

Philipa
16. února • 8:30

Sorrel, jeste jsem zapomnela, ze ja nic z ceskeho softweru nemam. Ziji mnoho let v USA a co je nelegalni v CR nevim a nic nelegalniho take v CR nedelam. Komunistkou nejsem, nebot s nimi nesouhlasim a v USA ani neexistuje, pokud to nevis.

Philipa
16. února • 8:26

Mila Majdo,
budu-li znat tvou adresu, mohu Ti jeden ten program zaslat postou. Mam 3,ktere byly soucasti nakupu scanneru a digitalniho fotaku. Dalsi byl soucasti dig. kamery . Uved tvuj email a ja ti odpovim.

Philipa
16. února • 8:21

Mila Sorrel. Patrne jsi komunistka Ty, nebot se tak vyjadrujes. Ja jsem v zivote nebyla a take jsem v zivote nic neukradla. Nasla by se rada lidi, kterym jsem pomohla. Vypalovacku osobne nemam a ani ji nepotrebuji. Co chci, to si proste mohu koupit. Ja toho zase tolik nepotrebuji.Kdyz jsi tak hrozne spravedliva, divim se, ze jsi utocna a vulgarni. Vyjadrila jsem jen nazor, to neznamena, ze neco delam. Ale uklidnim te. Kdyz budu potrebovat, CD si necham vypalit. Proc se asi ke komputeru ty vypalovacky prodavaji jako vybaveni?
Aby se na ne nekdo jen dival? To nemyslis vazne? Zet si koupil novy komputer a vypalovacka byla soucasti vybaveni. Muzes mi zduvodnit, ale slusne prosim, proc to tak prodavaji?
patrne to nelegalni neni. Ci si myslis, ze by to ty ohromne company mohly jen tak prodavat, aniz by z toho nemely zakaz cinnosti pro nelegalni prodej? Ja se nemam za co stedet, Ty mne neznas a osocujes mne. To delali prave komousi, nebot oni videli jiz dopredu (jako Sybila), kdo jaky je a co dela, podle toho, co si mysleli a ne co byla pravda. Zamysli se nad sebou, co rikas, kdyz napadas nepravem. Ja nikdy nelzu.

Sorrel
15. února • 15:59

Jeste ze na svete nejsou jenom takovi chytraci, kteri nelegalni okopirovani cizi prace nepovazuji za kradez. Tito lide pak naprosto s klidem odsoudi cloveka s vulgarnim slovnikem, misto aby se vazne zamysleli nad vlastni komunistickou vychovou v mnohem vulgarnejsim stylu "kdo nekrade, okrada rodinu".Mila Philipo, bude-li vice takovych zlodeju a jejich soudruhu, jako jsi Ty, muzeme to v oblasti tvorby ceskeho softwaru klidne zabalit. Zrejme jsi nikdy nic hodnotneho nevytvorila, kdyz Ti nepripada jako sprostarna neplatit a uzivat neco, do ceho nekdo jiny investoval svuj cas, znalosti a mozna i penize!STYD SE, A PORADNE!!!

MAJDA
7. února • 18:14

pro PHILIPU taky s tebou souhlasím to museli psát lidi kteří vše vždy a poctivě koupí a nikdy neudělali co by se nemělo.Taky bych toto CD měla mátev někdo tip kdo by mi ho vypálila poslal ?díky

Philipa
6. února • 5:28

Katy, dekuji Ti za Tva slova. Presne to jsem minila mym prispevkem a dostalo se mi vulgarniho napadani.
Hned mne Jirka a Romana napadli o kradeni milionu a pritom to nemelo co delat se CD. Jen jsem reagovala na prispevek Renaty. Je to vec kazdeho, na co ma, to si poridi a o kradezi tu rec nebyla. Je zajimave,ze se do kazde diskuse namotaji tak zapskli a vulgarni lide, kteri jen produkuji zlobu a nenavistne oplzlosti. To nechapu.

Katy
3. února • 19:10

Tak damy, keby sme nekupovali napalovane CD, asi by sme niektori nemali sancu vypocut si hudobnu klasiku a to by sme asi nevystudovali estetiku na VS. Kto nema na original Mona Lisy, jednoducho si kupi kopiu. Taky je zivot. Kto nema na originalneho Bethovena, nezostane predsa hudobny analfabet. Alebo ste si, damy, nikdy neoxeroxovali ani stranku zo ziadnej knihy, casopisu, tlaciva atd.? Ved aj to je kradez, ci nie? Krasny den Vam prajem vsetkym.

Philipa
2. února • 8:36

O co vam bezi Jirko a Romano? Nikdo nepsal, ze byste meli krast. Neumite cist a navic se neumite ani chovat. Meli jste asi maminku toho jmena, ktereho jste pouzili proti me a ta Vas oba ucila tak pekne mluvit.napsala jsem jen nazor a je pravdivy. Neni treba pro nazor urazet.
Ale to jste celi Vy komunisticti vychovanci!!

Romana
1. února • 14:11

Jirko-poněkud expresivní zakončení, ale jinak souhlasím.

jirka
1. února • 10:25

to philipa: kazdej si nemuze dovolit kupovat originaly za mnoho set tisic ? aha takze kdyz si nemuzu dovolit koupit bmw nebo mercedes za mnoho set sitis az milionu tak ho proste slohnu ? ses pica.

Philipa
30. ledna • 23:34

Devcata. Nejdrive se podivejte, zda to jiz nemate nalodovane v pc.
vetsinou pokud vim, tak uz to tam je. Ja koupila maly PC Sony
pred lety a uz mel jak DVD program, tak Photo Max Pro.
Ted mam stolovy PC a je to tam tez,bez zvlastni objednavky. Proste
soucasti PC jsou jiz nalodovane zakladni programy a mezi ne
prave patri toto Photo studio. Ma to ruzne nazvy. Ja mam napr. v
jednou to Photo Smart Pro, v druhem mam Dell Picture Studio,
Pak soucasne se scannerem se mi tam nalodovalo cteci zarizeni a
Uled photo Expert. Ted jsem dostala dig.cameru a k ni j jsou
dodavana 2 CD z nichz jedno obsahuje MGI Photo Suite 8.1.
Takze si zkontrlujte nejdrive pocitac, zda uz to tam nahodou nemate,
jen o tom nevite. Nejaky cas mi tez vzalo, nez jsem vse objevila.
Myslim,ze tech 500 za ten programek je docela dost.
Take se zkuste podivat a zadt si do Serch: free download a je mozne,
ze tam nejaky zadarmo download naleznete. je tam toho hodne
na vyber. Co se tyka toho vypalovaneho CD, nevidim problem.
Dcera ma to vypalovaci zarizeni v pocitaci, lze si to objednat primo
s pocitace. Je to perfektni a pracuje to vyborne. Syn ma vypalovacku
extra a kopie jsou vyborne, bez problemu. Kazdy si nemuze dovolit kupovat
originaly za mnhoho set i tisic.
Prave jsem se musela smat,kdyz jedna zena poslala na damu svou fotku jako
dukaz, ze v 52 letech vypada na 40. To neni problem. pomoci
Photo expert vyretusujete kazdou vadu a clovek ma tvar
jak sestnactileta. Mejte se fajn. :))))

Hanča
30. ledna • 18:41

Renato, dej tip- od koho!!!!

tomas
30. ledna • 18:18

renata: heled u ceskyho softu za takovyhle penize teda fakt nesouhlasim s piratskyma kopiema. zamysli se na sebou.

Renata
30. ledna • 13:54

To je super, ja uz to mam:-) Ale ja jsem si to nechala vypalit na CD za 30 Kč. Tak preji krásny den:-)

Jita
30. ledna • 12:18

Paráda, to musím mít :) Za tu cenu se to dá.

Doporučujeme

Články odjinud