Známe své přednosti?

5 komentářů

Beckulka
29. května • 20:20

Miladko, napsala jsi to moc hezky, ale kdo pomůže poznat přednosti, když se nedokážeš otevřít. Neukážeš nic, co by mohlo napovědět. To je potom tíha.Dlouho jsem hledala něco, co by mě zajistilo, uspokojilo a bavilo, zkouším to s určitou činností, vypadá to nadějně a chtěla bych se podělit, takže pokud někdo hledáte uplatnění jako jsem hledala já, napište :-)

martinkaa
11. února • 15:54

ahojky, moc hezký článek, já bych moc ráda pracovala s lidmi, ale nevím jak na to, už dlouho se snažím najít to, co mě opravdu bude bavit, ale není to lehké, nemám vysoké školy v oboru psychologie, ale mám moc ráda poradenství v oboru hubnutí, stravy. Chci toho nějak využít, poradte mi někdo, jsou nějaké možnosti.

Hanka
8. ledna • 17:33

Také Vám chodí složenky a chybí penízky? Nabízím Vám možnost přivýdělku, případně kariéry. Rádi by jste se dozvěděli víc? Mrkněte na stránky http://mujweb.cz/www/e.business/

k.
7. srpna • 23:57

Extrém vyváží zase jen extrém Sarlotte, myslím já, jsem neco podobného. A pravda bývá jak se říká uprostřed, tam máme být i my. Ani bůh ani nula. Člověk.

Sarlotte
23. července • 10:20

Ptám se, jakto, že se někdy cítím jako bůh a někdy jsem dole. Ale to je asi úplně normální.

Doporučujeme

Články odjinud