Známe tajemství České Miss: Eliška Bučková pije litry mléka!

Známe tajemství České Miss: Eliška Bučková pije litry mléka!

Známe tajemství sametové pleti novopečené České Miss Elišky Bučkové (18). Půvabná Moravanka vypije litry krabicového mléka týdně!

Eliška se již zabydlela v Praze a pomalu se vzpamatovává z šoku. Korunka královny krásy jí úplně připravila o soukromí.

Vicemiss Hana Svobodová, Česká Miss 2008 Eliška Bučková a II. Vicemiss Elisavet Charalambidu

"Nemůžu si dopředu nic plánovat, mám spoustu různých povinností, většinou velmi příjemných. Musím si dávat velký pozor i na své chování, především na to co kde řeknu," řekla Korzu.

Vzápětí ale dodala, že ale ničeho nelituje, a kdyby se nyní měla rozhodovat, přihlásila by se do soutěže znovu.

Elišku zaskočila především honba novinářů za senzacemi, pátrání v jejím soukromém životě a snaha najít v její minulosti nějaké prohřešky. "Nic na mě nenašli, tak řeší věci, které jsou podle mě na hranici důstojnosti. Třeba jestli jsem nebo nejsem panna. To jsou přece opravdu hodně osobní záležitosti a nikdo by o ně neměl zajímat," myslí si. A dodává, že pídit se po takových informacích by ji nenapadlo ani ve snu. Dokonce ji prý ani nebaví si o nich číst v časopisech.

Eliška Bučková a Karel Gott, Česká hvězda 2008 - Občanská plovárna

"Navíc, teď když vím, jak to chodí a že často různé ty rádoby senzace nejsou vůbec pravdivé, se jim akorát zasměji. A jestli jsem nebo nejsem panna, to nikomu neřeknu!"prohlásila zcela rezolutně. Na druhou stranu královna krásy přiznává, že si ráda popovídá s kamarádkami o všem možném. "Ne, do cukrárny nechodíme, jsem nejraději u nás na Moravě ve Strážnici v útulné vinárně," řekla.

To ale neznamená, že by Eliška pořád pila víno. "Přečetla jsem si o sobě, že bez vína nedám ani ránu. A to jen proto, že jsem z Moravy a někde jsem neprozřetelně prozradila, že mám ráda bílé. Já ale fakt alkohol nemusím. Když není příležitost, tak se vůbec nedotknu skleničky i několik dní. Miluji mléko, vypiji ho minimálně litr denně... A navíc je vlastně taky bílé," dodala s úsměvem.

Doporučujeme

Články odjinud