Zorka Kepková: Byl to neskutečný mejdan! Šli jsme spát až po páté ráno

Zorka Kepková: Byl to neskutečný mejdan! Šli jsme spát až po páté ráno

Moderátorka Zorka Kepková je od soboty vdanou paní. Na romantickém zámku si vzala moderátora Míru Hejdu. Jaké byly první dojmy novomanželů po svatebním dni a noci?

Moderátorskému páru se podařilo svatební obřad ututlat do poslední chvíle. A svatba tedy proběhla v klidu, bez mediálního zájmu. Přesto se nám podařilo získat podrobnosti o proběhlé veselce. A dokonce známe i první dojmy šťastných novomanželů.

Obřad začal ve 14 hodin v zahradách romantického zámku Blatná. A přihlíželo mu přibližně 100 hostů z řad nejbližších přátel a rodiny. Ženich přišel k oltáři po červeném koberci a v doprovodu maminky. Krásná nevěsta si pak pro většinu přítomných připravila překvapení. Na místo obřadu totiž přijela v kočáře. Poté, za doprovodu ohnivých fontán, došla Zorka v princeznovských šatech s dlouhým závojem až k oltáři.

„Svatbu jsme si strašně užili. Bylo to vyplnění našeho snu absolutně do detailu. Hodně jsme to plánovali a náš plán vyšel dokonale. Ale přiznávám, že nám v produkci hodně pomohl náš kamarád Tomáš Sladký . S přípravami bylo tolik práce, že jsme rádi, že to všechno klaplo. Pro naše nejbližší bylo velké překvapení, když jsem na Zorku čekal u oltáře a ona nečekaně přijížděla v kočáru z druhé strany parku… bylo to nepopsatelný," svěřil se šťastný Míra Hejda.

A co na to samotná nevěsta? „Byla to svatba snů, přesně taková o jaké jsem kdy snila. Obřad proběhl pouze s rodinou a nejbližšími přáteli. Šli jsme spát až po 5. ráno. Mejdan to byl opravdu neskutečný!"

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Foto: Popfoto.cz a Facebook Zorky Kepkové

Doporučujeme

Články odjinud