Zoufalá Krainová už dojíždí i záložní baterii, chce za rodinou

Zoufalá Krainová už dojíždí i záložní baterii, chce za rodinou

Od ledna neměla modelka Simona Krainová (37) ještě ani jeden den volný. A to včetně víkendů. Absolvovala taneční pořad Let´s Dance, který ale předčasně musela opustit kvůli zranění kotníku. Teď se snaží všechno si vynahradit.

"Hodně lidí mi říká, že vypadám odpočatě. Přitom jsem pořádně nespala už asi dva a půl měsíce a cítím se úplně zoufale," svěřila se modelka s tím, že její tělo "dobře klame".

"Ještě nedávno jsem byla ve fázi, kdy jsem jela na náhradní baterii, a měla jsem pocit, že jsem strašně protivná a nesnesitelná. Trochu to zlepšila krátká dovolená, kterou jsem absolvovala. Ještě pořád to ale není ono," tvrdí Simona.

Modelka o sobě ví, že je workoholička, ale i tohle už na ni bylo prý moc. Je přetažená a chce si udělat trochu volno.

"Čekají mě tři týdny v Los Angeles. Tam budu s kamarády, takže se fakt těším. Konečně si odpočinu, přečtu si nějakou knihu na pláži a budu se dívat na surfaře a surfařky. Moc se na to těším," prozradila své plány modelka.

Přítele a otce svého očekávaného dítěte Karla Vágnera nechá prý doma.

"Má teď hodně práce, takže nemůže jet se mnou. Ale mně to nevadí. Stejně se chci věnovat rodině, kterou jsem od Vánoc neviděla kromě krátkého pozdravení v Let´s Dance. Nebyla jsem ani s rodiči, ani s kamarády. Teď to chci dohnat," přeje si rodačka z Havířova.

Doporučujeme

Články odjinud