Zpěvačka Adele bude rodit už v září

Zpěvačka Adele bude rodit už v září

Většina nastávajících rodičů čeká na vyhlášení radostné zprávy sotva na konec prvního trimestru. Adele (24) je výjimka: těhotenství tajila půl roku.

Cenami ověnčená britská zpěvačka oznámila, že čeká dítě se svým přítelem Simonem Koneckim (36) až 30. června.

Zpětně se tím například vysvětluje, proč neletěla do USA na předávání Billboard Awards, ačkoliv si měla převzít dvanáct ocenění.

A když se nedávno v Lodnýně dostavila na předávání Ivor Novello Awards, byla oblečena v šatech ještě rozevlátějších a volnějších, než obvykle.Také nechtěla pózovat fotografům nebo dávat interview, ačkoliv obvykle s tiskem mluví ráda.

"V posledních měsících Adele sotva opustila dům, aby si tuhle novinku mohla nechat pro sebe tak dlouho, jak to jen šlo. Před pár měsíci také přestala cvičit a od té doby se zaměřila na dítě," řekla jedna její přítelkyně reportérům listu Daily Mail.

Nakonec zpěvačka oznámila šťastnou zprávu na svém Twitteru zcela prostě: "S velkou radostí vám oznamuji, že Simon a já čekáme naše první dítě. Chtěla jsem abyste tuto novinku slyšeli přímo ode mne. Je jasné, že jsme naprosto nadšeni."

Adele začala s Davidem chodit loni v létě a před pár měsíci se sestěhovali. Konecki již má pětiletou dceru s bývalou manželkou Clary Fischerovou.

ČTĚTE TAKÉ:
Pattinson a Stewartová možná v tichosti chystají svatbu

ČTĚTE TAKÉ:
Chci velká prsa aneb Kam až lze zajít

Doporučujeme

Články odjinud