Zpěvačka Adele má milence: je ženatý a má dítě

Zpěvačka Adele má milence: je ženatý a má dítě

Zpěvačka Adele (23) má sice miliony fanoušků po celém světě a na kontě nejprodávanější britské album 21. století, ale její cesta ke štěstí není bez úskalí.

(Adele a Simon Konecki)

Zpěvačka našla lásku u podnikatele Simona Koneckiho (37) a jeho situace je mírně složit - právě se rozvádí.

V roce 2004 si vzal módní stylistku Clary Fischerovou a má s ní pětiletou dceru. Již nějakou dobu se však podle listu Daily Mail domácnost s manželkou nesdílí.

Boubelatá kráska je prý do Simona, který je o čtrnáct let starší, zamilovaná až po uši. Má štěstí, že on je na prostředí celebrit zvyklý. Po svatbě s Fischerovou se seznámil s řadou anglických boháčů a slavných lidí. Zpěvačce, která se momentálně zotavuje z operace hlasivek, jej před pár měsíci představil zpěvák Ed Sheeran.

Adele a Simon pocházejí z velmi odlišného prostředí. Adele vychovala jen matka a navštěvovala státní školu v Tottenhamu, zatímco Simon studoval v prestižním Etonu, kde mezi jeho spolužáky patřil například Tom Parker Bowles, první manžel současné ženy prince Charlese.

Podle přátel se Konecki se ženou rozešel již během roku 2010. Mluvčí zpěvačky se zatím odmítá k jeho manželskému stavu vyjádřit.

ČTĚTE TAKÉ:
Hledá se ideál mužské krásy

ČTĚTE TAKÉ:
Eliška Bučková: Po třech měsících se výsledek dostavil – shodila jsem devět kilogramů.

Doporučujeme

Články odjinud