Zpěvačka Andrea Kalivodová si užije poprvé Vánoce s novým milencem

Zpěvačka Andrea Kalivodová si užije poprvé Vánoce s novým milencem

Když se operní zpěvačka Andrea Kalivodová (34) stala před lety sólistkou Státní opery Praha, mnozí závistivci tvrdili, že je to kvůli její kráse. Prostě přes postel.

Po deseti letech, co poprvé vstoupila na divadelní prkna, dokázala, že je výrazný talent.

"Dnes už je za mnou vidět kus práce," tvrdí Korzu vášnivá operní Carmen, která zaznamenala úspěch na mnoha koncertních pódiích po celé Evropě, Americe a Japonsku. Za těch deset let od studií na AMU ještě zdokonalila i svůj vzhled. Zhubla o deset kilo a vypracovala si postavu.

"Jsem totiž pořád v pohybu a spokojeném rozruchu," svěřuje se Kalivodová, k jejímuž životu patří i vášnivý milenec. Mnoho se mluvilo i o jejím vztahu s hercem a režisérem Ondřejem Kepkou (42).

Dnes má o sedm let mladšího partnera Filipa, který prý pracuje ve firmě svého otce a ještě studuje. Poprvé se s ním sejde pod vánočním stromkem. "Budou to naše první společné Vánoce, moc se na ně oba těšíme. Užijeme si je v Praze a pak si možná spolu vyjedeme na hory," usmívá se šťastná operní hvězda.

Radost má i ze svého prvního cédéčka The Paths of Love, které právě teď vyšlo a na jehož obalu je Kalivodová na fotografii nahá. "Je to moje první album. Jsou na něm díla blízká mému srdci, například Dvořák, Janáček, Martinů, Eben. A jsou to nahrávky z živých koncertů," raduje se Andrea, která prý nikdy nikomu nelže a miluje dobré jídlo, ústřice, humry i tatarák.

ČTĚTE TAKÉ:
V novém kalendáři Taťána odhalila své dokonalé tělo

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Vondráčková předčasně porodila své první dítě

Doporučujeme

Články odjinud