Vyšetřovatelé na místě nehody v Uhříněvsi, kde Iveta Bartošová dobrovolně ukončila svůj život.

Vyšetřovatelé na místě nehody v Uhříněvsi, kde Iveta Bartošová dobrovolně ukončila svůj život.

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
10
Fotogalerie

Zpěvačka Iveta Bartošová spáchala sebevraždu. Skočila pod vlak

Tragická událost se dnes dopoledne odehrála na trati mezi Uhříněvsí a Kolovraty. Svůj život zde ukončila 48letá žena. Jde o známou zpěvačku Ivetu Bartošovou.

( Aktualizováno) Neštěstí se stalo v Uhříněvsi, kde zpěvačka žila se svým manželem Josefem Rychtářem. S tím právě dnes měla oslavit jeho narozeniny. Zpěvačka se ale místo toho rozhodla navždy skoncovat se svým životem. Doma zanechala dopis na rozloučenou, ve kterém manželovi vzkazuje, že na něj bude vzpomínat odjinud, a skočila pod vlak. Josef Rychtář se na místě smrti zhroutil a byl převezen do psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

"Stalo se to krátce po 11.30 hodině. Střet s vlakem byl fatální. Žena u sebe neměla doklady. Proto bude nezbytná identifikace pomocí DNA. Na danou dobu bylo přerušeno spojení na trati, cestující nemohli opustit vlakovou soupravu. To bude možné až teď. Zatím jediným svědkem byl strojvůdce. Ke střetu došlo přímo v kolejišti, s největším pravděpodobností osoba čekala, až vlak přijede do její úrovně," sdělila Blesk.cz mluvčí policie Andrea Zoulová.

Zpěvačka ukončila svůj život tak jako její první a osudová láska Petr Sepéši. Stejně jako on zemřela pod koly vlaku. Přečtěte si nyní o životních milnících Ivety Bartošové:

Doporučujeme

Články odjinud