Zpověď mužů: Na tohle myslíme při sexu

Zpověď mužů: Na tohle myslíme při sexu

Určitě znáte ty situace, kdy vám při milování mysl prostě uteče a fantazie se rozjede na plné obrátky. Nebo naopak myslíte na to, co bude k večeři a jestli mají děti hotové úkoly? Nejste sama, kdo se občas nesoustředí čistě jen na sex. Budete překvapená, na co myslí při sexu muži.

RADEK (38):

„Občas myslím na scénky z porna, které jsem nedávno viděl a které se mi líbily. Vzrušuje mě to a sex je potom pro mě zábavnější. Dříve jsem míval černé svědomí kvůli partnerce a přemýšlel jsem, jestli nejde svým způsobem o nevěru.

Pak jsem si přečetl nějaký článek o tom, na co při sexu myslí ženy, a nestačil jsem se divit. Daleko víc mě děsila představa, že by moje přítelkyně myslela při milování na to, co bude vařit k večeři než na nějakého jiného muže.

Nakonec jsem toto téma opatrně nakousnul a moje báječná partnerka to vzala dobře, takže se od té doby otevřeně bavíme o svých erotických představách. Pojali jsme to jako předehru a nemůžu si stěžovat.“

Pokračování 2 / 7

TOMÁŠ (32):

„Na internetu jsem si toho přečetl dost o tom, jak ženy často předstírají orgasmus. Buď proto, že ho prostě nejsou schopné docílit, nebo proto, že chtějí potěšit partnera. Dost často mě tedy napadá, nakolik jsou vzdechy a křik mojí milenky pravdivé a jestli opravdu dospěla k orgasmu. Snažím se pro to dělat maximum, ale vážně – jak vlastně muž může poznat, jestli to na něj nehrajete?“

Pokračování 3 / 7

MARCEL (33):

„Někdy mívám problémy s předčasnou ejakulací, stává se mi to hlavně na začátcích vztahu, když ze své partnerky šílím, jak moc mě vzrušuje. Protože chci, aby dosáhla svého při sexu i ona, musím se občas přinutit soustředit na něco jiného, abych oddálil vyvrcholení.

A tak myslím na moji ošklivou starou sousedku, na hladomor v Africe, na mrtvý štěňátka nebo na to, co mě čeká druhý den v práci. Asi to zní hrozně, ale nedělám to proto, že by mě to vzrušovalo, právě naopak.

Snažím se tak vzrušení potlačit ve prospěch mojí partnerky. Zatím jsem to žádné neřekl a myslím, že to není věc, kterou by nějaká žena potřebovala vědět.“

Pokračování 4 / 7

STANDA (45):

„Hned na úvod bych rád upozornil, že sex s manželkou mě pořád baví a vzrušuje. Ale jsme spolu už spoustu let a tak je jasné, že už to není takové jako na začátku. Sem tam si proto k většímu vzrušení musím pomoct.

Často proto myslím na nějaké slavné krásné herečky a modelky a představuji si, co všechno bych jim v posteli udělal. Myslím, že takové fantazie nikomu neublíží a naopak při sexu můžou pomoct.

Horší to bylo před pár lety, kdy jsem nějakou dobu měl milenku a neustále na ni myslel při sexu s manželkou. Asi jsem byl docela zamilovaný, protože časem jsem se už začal obávat, abych při milování s ženou neřekl třeba milenky jméno.

Raději jsem poměr ukončil a zůstal u představ hereček, které jsou pouze platonické.“

Pokračování 5 / 7

ROMAN (35):

„Rád si užívám a rozhodně se nechci vázat nebo zakládat rodinu. Proto mě čím dál častěji při sexu děsí představa neplánovaného těhotenství. Vždy se každé ženy, se kterou jdu do postele, ptám, jestli užívá antikoncepci, a já sám si dávám velký pozor, ale ani to mě poslední dobou příliš neuklidňuje.

Jasně, mohl bych používat kondom, jenže ten mi vadí, a tak spoléhám na svoje schopnosti a na to, že ony dívky nelžou, a pak mě pokaždé přepadne panika, aby náhodou neotěhotněla. Vždycky si pak říkám, že příště už určitě ten kondom raději použiju, ať mám klid, ale většinou se to nepovede.“

Pokračování 6 / 7

VÍTEK (37):

„Miluju svoji manželku, ale občas bych si přál, aby se v posteli víc odvázala. Bohužel se mi to nedaří, je poněkud konzervativní a nemyslím si, že se to někdy změní. Nechci žádné velké nemravnosti, ale líbilo by se mi, kdyby se třeba někdy nechala spoutat a zavázat si oči nebo to udělala ona mně, případně abychom vyzkoušeli nějaké erotické hračky.

Ona o tom ale nechce ani slyšet, a tak si ty situace při sexu aspoň představuju. Nevím, jak dlouho mi to vydrží, nerad bych zahýbal, ale na druhou stranu bych chtěl fantazii změnit na realitu. Není mi jasné, jak to v budoucnu vyřeším, až mi představy přestanou stačit.“

Pokračování 7 / 7

PATRIK (42):

„Nevím, jak to mají ostatní muži, ale já při sexu většinou nemyslím na nic. Tedy, na začátku, než se akce rozjede, tak se soustředím na partnerku a občas na změnu polohy, když mi ta, kterou zrovna provozujeme, přijde nepohodlná nebo na nic.

Ale když už se blížím do cílové rovinky, jako bych měl úplné zatmění. Mám štěstí na to, že moje partnerka je v posteli úžasná, a tak se moje orgasmy občas téměř rovnají krátké ztrátě vědomí. Nikdy si potom nevybavím, co jsem asi tak v té chvíli mohl mít v hlavě.“

Doporučujeme

Články odjinud