Ztrhaná matka Adele radí kolegyním: Nemějte děti! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Ztrhaná matka Adele radí kolegyním: Nemějte děti!

Zpěvačka Adele se loni rozhodla přerušit kariéru a začít plodit potomky. Britské hudební zjevení dokázalo do pětadvaceti posbírat devět ocenění Grammy a také Oscara za nejlepší ústřední melodii k filmu. Kolegyním však radí, ať se do plození nepouštějí. Její život se teď prý totiž točí jen kolem dítěte a na hudbu a kariéru nemá čas ani pomyšlení.

Začít plodit děti chce také jednatřicetiletá americká zpěvačka Kelly Clarkson. Založit rodinu hodlají s manželem Brandonem Balckstockem. Když se s tím na předávání cen Grammy v únoru letošního roku svěřila právě Adele, podpory se nedočkala.

„Holka, neměj dítě, protože všechno ostatní půjde stranou. Já teď žiju v babylandu!“ radila prý Adele kolegyni Kelly Clarkson, která to vyzradila magazínu Us Weekly.

Pětadvacetiletá britská zpěvačka porodila prvorozeného potomka Angela loni v říjnu. Počala ho se snoubencem Simonem Koneckim, s nímž žije na anglickém venkově.

Kelly však Adelina rada neodradila. Us Weekly totiž dodala: „Chceme dítě hned! Trénink je cestou k dokonalosti! Takže se snažíme, snažíme, snažíme… jako králíci!“

Kelly Clarkson je nevlastní matkou Brandonových dvou potomků z předchozího vztahu – jedenáctileté Savannah a sedmiletého Setha. „Máme dvě děti. A je to tak báječné. Nikdy předtím jsem děti nechtěla, ale dnes? Dnes chci klidně pět,“ tvrdí vítězka soutěže American Idol z roku 2002.

Doporučujeme

Články odjinud