ZUZANA (46): Přítel mi vyčetl, že nejsem mazlivá, o sexu to ale není

14 komentářů

Clarisa
24. ledna • 14:34

ja se zase potykam s tím, že muži nejsou moc mazliví, holt to nepotřebuji. Sex je ale krásný a hravý. Holt nemůžeme mít všechno

Sandra
23. ledna • 17:59

Jestli se přítel nebojí, aby se Zuzana nehodlala angažovat jinde. Asi si někde přečetl, že jsou to spíš ženy, kdo od mužů stojí o ty drobné doteky a vzájemné projevy. A raději vyrazil do útoku za doteky častější, aby si ji podchytil. Jestli mě má ráda, musí se projevit, říká si. Jiného chlapa s tímhle požadavkem ženy otravují, hlavně že je sex. No, v šestačtyřiceti letech nevím. Jak se změnit šmahem dle požadavků pána. Taky by mě to zaskočilo. Nakonec, je to na zvážení. Taky ji mohl říct...hele....Zuzano, já ti něco povím....mojí kámoši mají partnerky takové jiné...ty máš dlouhé tmavé vlasy a jsi v kanclu. Já bych chtěl, aby ses dala nablond nakrátko. A změnila práci. Děsně by mě rajcovalo, kdybys jezdila s taxíkem. Neber to jako rozkaz, ale moje velký přání. Tak se do toho dej, čekám na výsledky. Legrace žejo.
Já jen nevím, jak z člověka vydolovat proti jeho nátuře citové projevy. To není jako Pepo musíš sousedku a mou kamarádku pozdravit a nemračit se na ni. To je jako nestačí pozdrav, ale směj se na ni, dej se s ní do řeči, pozvi ji k nám, svez ji na nákup, oprav ji hodiny....

Martin 19
23. ledna • 11:09

Nemazlivá žena je horší jak ježek v botě.

Elynor
23. ledna • 12:21

@Martin 19: ... a mazlivý chlap je jako ta rostlina, co se jmenuje svízel přítula. ]:-D

Martin 19
23. ledna • 20:49

@Elynor: Ale v posteli je mazleníčko žádoucí, co? Jinak na mě ty chlape bídná nesahej. Jó tohle znám. Zaplať bůh, že jen z doslechu.

Elynor
23. ledna • 21:43

@Martin 19: Tak ono je to dost na obtíž, když takhle člověk něco dělá, rád by tu činnost nějak úspěšně dokončil, a přitom ho pořád někdo oblejzá, oplácává, osahává... Proč? To ten dotyčný nevydrží bez toho, aby ženskou furt oplétal jak břečťan? V posteli je to jiná věc, tam je na to čas a prostor, ale "v civilu" se to kolikrát ani nehodí, zejména na veřejnosti. Osobně skutečně nemám tuhle potřebu neustále na někoho sahat, a jsem velmi ráda, když nikdo neosahává mě. Nevím, co si tím ten chlap dokazuje - něco jako tohle je moje ženská, můj majeteček, je mi k dispozici, a kdykoli si na ni můžu sáhnout? No tak ne :/ Taky neosahávám chlapa kdykoli mi přijde do cesty. 8-)

Martin 19
24. ledna • 8:43

@Elynor: Co je závadného na tom, že se letmo dotknu ženy kterou miluju? A že ona se dotkne mě? Nikdo o žádném oblejzání přece nemluví. Nepotřebuji tím dokazovat, že patří mně. Prostě a jednoduše mám rád svoji ženu a rád se jí dotýkám. Koukám, že jste jedna z těch co to mají přísně rozdělené. Středa po 22 hodině a jinak kušuj. Možná že kdybyste si občas na chlapa sáhla měla byste veselejší život.

Elynor
24. ledna • 9:22

@Martin 19: Koukám, že jste jeden z těch, co poplácá ženu po zadku pokaždé, když ona kolem něj projde, strká jí ruku pod sukni i v Kauflandu, když se ona ohne pro brambory, a nenechá ji ani v klidu umýt nádobí, protože ji začne zezadu objímat a osahávat prsa. ]:-D Takoví muži jsou fakt radost, mít to doma. 8-)

Martin 19
25. ledna • 23:39

@Elynor: Tak hluboko jsem neklesl abych sahal na páchnoucí důchdkyně se škatulí zlevněného oleje. Prsa mému mazlíčovi oshávám jen v ústraní. Ale jinak se jí dotykám celý den, a ona je šTastná, že to dělám. Takové ty krátké doteky na rameno nebo dlaň. Nebo pusu na krk. Ženská které se to nelíbí je k ničemu. A ano, můj mazliček je rád kdž se jí dotýkám.Jsou ještě i normální nadherné a milé ženy.

jana
26. ledna • 8:40

@Martin 19: Už jenom to, že uvažujete o partnerce jako o "svém mazlíčkovi" je na ránu. Páchnoucí důchodkyně nebudu raději komentovat.

Martin 19
26. ledna • 9:06

@jana: Ale vždyť je. Je to můj mazlíček, matka našich dětí, moje manželka a celoživotní láska. A navíc je šikovná a nádherná. Nikdy bych neudělal nic co by ji ublížilo a nebo ji jen náznakem rozlobilo.

jana
24. ledna • 13:23

@Elynor: To poplácávání bych ještě přežila, ale berou mě mory z takzvaných "šudlalů", kdekoliv musí být nalepený tělo na tělo a naprosto bezmyšlenkovitě hladit dokolečka na jednom místě, až má člověk pocit, že ti vydře díru do kůže.

Elynor
23. ledna • 10:02

Podle mě se to naučit nedá. Prostě jsme každej jinej, někdo je takový kontaktní typ a někdo ne. Lámat to přes koleno, ke všemu ve 46 letech, nemá smysl. To by si Zuzana nastavila upozornění dvakrát za hodinu na hodinkách či mobilu - píp! budíček, pohlaď přítele? A on by to nepoznal a vůbec by mu to nevadilo, že to ona dělá jaksi "z musu", a ne proto, že by to byla spontánní věc? To on v jeho věku ještě neví, že nejsou všichni lidi stejní a že když tohle bude vymáhat, tak se tím leda Zuzaně zprotiví, protože to nikdo v dlouhodobém horizontu nevydrží, dělat něco, co mu není vlastní a k čemu se musí přemlouvat? Být na místě Zuzany, tak mu řeknu rovnou, že lepší to nebude, není to nic osobního, nic proti němu, není to ani nedostatek lásky či čeho, jednoduše jsem taková, nepotřebuju častý fyzický kontakt, ber nebo nech bejt. Stejně jako si nemůžu změnit barvu očí, protože by se pánovi víc líbily modré a já mám kafebraun dozelena, tak nemůžu změnit ani tohle. A za sebe bych se nenechala nutit. Pokusila bych se mu vysvětlit, že to nedělám jemu naschvál, že bych se stejně chovala i k jiným mužům a vůbec obecně ke všem lidem, a buď to pochopí, nebo ne.

Julie
24. ledna • 9:27

@Elynor: Stačí kontaktní čočky

Doporučujeme

Články odjinud