Zuzana Belohorcová by se nahá na nudapláži styděla

Zuzana Belohorcová by se nahá na nudapláži styděla

Ať je Zuzana Belohorcová (32) ještě stále spojována s erotickým pořadem Peříčko, který uváděla, v soukromí si prý na nahotu až tak nepotrpí. A nudapláže už vůbec ne!

Nikdy jsem nechodila na nudistické pláže. Styděla bych se, vážně. Mám ráda dvoudílné plavky, ty vcelku jsem měla jen jednou na základní škole, když to bylo nutné. Ale jinak jsem je pak už na sebe nevzala. Plavek mám dost, ráda je kombinuji. Ale já vlastně tady nechodím ani k bazénům nebo na zdejší koupaliště. V plavkách se objevuji, jen když jsem u moře na dovolené," říká krásná Slovenka, která je i na slunce spíše opatrná. "Někdy si dám solárko, ale vždycky rozumně. Ani umělé slunce se nesmí přehánět."

Zuzana Belohorcová a její přítel Vlasta Hájek

Bude otevírat butik na Malé Straně Letošní prázdniny Zuzana prožívá spíše pracovně. Moderuje letní luxusní párty a se svým přítelem připravuje otevření vlastního obchodu. "Těšíme se, až obchod už konečně otevřeme. Připravujeme novou módní značku, půjde o modely dámské a pánské elegance. Chceme prosazovat kultivovanou elegantní módu. Uvidíme, jak se to chytí. Máme dobrý prostor na Malostranském náměstí v Praze, kde je pořád plno turistů," doufá Belohorcová.

Doporučujeme

Články odjinud