5
Fotogalerie

Zuzana si vybírá podprsenku 80 G, pomůžete jí?

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. V tomto roce jsme si pro vás připravily články o dívkách a ženách, které skutečně nakupují v naší "Poradně správných velikostí podprsenek v Bílé labuti", tentokrát to bude příběh o Zuzaně a její podprsence 80 G.

Chtěly bychom poděkovat našim čtenářkám za přízeň, kterou nám prozatím věnovaly při čtení našich článků. V komentářích pod články se často objevovalo přání, abychom podprsenky předváděly na skutečných dívkách a ženách, a nikoliv na modelkách s uniformními postavami. Často jsme to slyšely i od našich zákaznic, že píšeme o zmenšovacích podprsenkách pro velká prsa, a přitom modelka na fotce má nejvýš velikost 75C. V letošním roce se snažíme vašemu přání vyhovět, dnes to bude článek o Zuzance, která si u nás vybírala podprsenku ve velikosti 80G.

Zuzanka přišla do poradny v Bílé labuti s tím, že má už dlouho velké problémy sehnat podprsenku, která by jí opravdu seděla. Vyprávěla, že závidí svým kamarádkám, které mají ňadra „béčka“ či „céčka“, protože si mohou vybírat z velikého množství různých druhů, střihů a barev podprsenek. Vždycky si přála mít krásnou červenou sexy podprsenku, ale na její velikost poprsí jí byla nedostupná. Změřily jsme jí pod prsy a přes prsa a nedivily jsme se, že to nemá lehké. Její velikost byla 80G a možná i o kapku více.

V této velikosti jsme měly podprsenku Elegant Glow W z červené krajky zdobené zlatem. Je to nevyztužená krajková podprsenka, která poskytuje poprsí zdola podporu. Podprsenka má díky kostici a použitému materiálu moderní a jemný vzhled. Zuzanka z ní byla nadšená. Jak se Vám v ní líbí?

Zuzanka si chtěla užít krajky, rozhlížela se, a tmavě fialovou barvou ji zaujala podprsenka Modern Desire W a hned ji chtěla vyzkoušet. Seděla jí dobře, všimněte si, jak jí vysoký střed podprsenky dobře přisedl k hrudi. Pokud je střed vysoký a je přitisknutý k tělu, zajišťuje podporu a rozložení váhy poprsí. Šev na košíčku ještě zvýraznil tvar prsou. Připadala si v ní sexy, cítila, že její poprsí má pevnou oporu, ale nemohla si zvyknout na špičatý střih. Ale slušela jí super, můžete se přesvědčit.

Jako třetí si Zuzanka vybrala zmenšovací podprsenku Ladyform Glanc W v tělové barvě. Je to podprsenka funkční se stabilizujícími ramínky. Podívejte se na fotografii na střed podprsenky, ten Zuzance k tělu dobře nepřilehl. Je to častý problém při kupování podprsenek. Zákaznici nepřilehne střed podprsenky mezi prsy k tělu a ona to nesprávně vyhodnotí, že je potřeba vyzkoušet a koupit podprsenku s menším obvodem. Ale skutečnost je taková, že zákaznice potřebuje v tomto případě hlubší košíček. Zmenšovací podprsenka jí stejně moc slušela, protože Zuzanka je rozená modelka. Takové ženy by si měli výrobci spodního prádla jako modelky najímat na propagaci svého prádla.

Zákaznice Zuzka z poslední fotky mává všem čtenářkám Dámy.cz a žádá, aby jí pomohly vybrat tu správnou podprsenku pro ni.

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z „Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“ (1. patro)

Více info: podprsenky-poradna.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Lenka si vybírá podprsenku 75 D, pomůžete jí?

ČTĚTE TAKÉ:
Hana si vybírá podprsenku 95E, pomůžete jí?

Doporučujeme

Články odjinud