5
Fotogalerie

Zuzka si vybírá podprsenku 70D, víme, jak na to!

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Připravujeme pro vás články o skutečných dívkách a ženách, které nakupují v "Poradně správných velikostí podprsenek v Bílé labuti". Tentokrát to bude o Zuzce a její podprsence 70D.

Zuzka jednoho dne přišla s rozhodnutím odnést si podprsenku, ve které bude jako sexy-kočka. Říkala, že má doma spousty podprsenek různých velikostí, ale protože je drobnější a štíhlé postavy, tak jí žádná moc nesedí.

Po změření byla překvapena, že jí vyšla orientační velikost 70D. Moc tomu nevěřila a říkala, že nemůže mít „déčka“ a nabídnutou podprsenku nechtěla ani vyzkoušet. Nakonec ji ale vyzkoušela a skutečně jí podprsenka s vyztuženými tvarovanými košíčky a romantickou mašlí v této velikosti seděla dokonale. Podívejte se, jak jí to slušelo.

A protože je potřeba také vyzkoušet podprsenku na běžné nošení, vybrala si push-upku s kosticí a vyjímatelnými vycpávkami. Její perfektní konstrukce zaručuje nejen pohodlí, ale pro ňadra také stabilitu. Je potažená krásnou krajkou a mezi košíčky je zdobená malou mašličkou. Ramínka lze nosit klasicky, zkřížené na zádech, za krk nebo lze podprsenku nosit bez ramínek. Tato podprsenka je vhodná i pro ženy s prsy povislými po kojení, neboť má vyšší střed. Jak se Vám v ní Zuzka líbí?

Třetí podprsenkou, kterou si vyzkoušela, je hladká podprsenka s vyztuženými košíčky, ale z měkkého, poddajného a příjemného materiálu, lem košíčků je zdoben krajkou. Podprsenka poskytuje prsům opravdu oporu a Zuzka se v ní bude dobře cítit celý den. Seděla jí super, co říkáte?

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z „Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“

Více info na www.podprsenky-poradna.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Vypasené celebrity: Ztloustli jsme, no a co?!

ČTĚTE TAKÉ:
Slavné modelky devadesátek- Jak se změnily a co dnes dělají?

Doporučujeme

Články odjinud