Zvolte si postoj k vlastní kariéře

22 komentářů

koko1
12. února • 14:01

Nabízím možnost přivýdělku a další kariérní růst. Jde o známou firmu Oriflame. Zaměřuje se na prodej kosmetiky, dolňků a wellness výrobků. A to bez vstupních poplatků a povinnosti pravidelných nákupů.
Pro více informací mě můžete kontaktovat na email: ori-krasa@seznam.cz

Helencak
17. března • 18:16

Ahoj, přivydělávám si s Dedrou a opravdu to jde. Teď možná namítnete ..ach jo, další MLM nebo letadlo.. no do toho nejdu. Budu muset vnucovat něco cizím lidem a na to nemám. Ale teď vážně, nyní je velká šance dostat se do předních pozic koordinátorů , protože tzv. proregistrovanost dosud není tak rozšířená jako např. u Avonu nebo Oriflamu. Dedra je převážně bytová kosmetika a tu opravdu používáme naprosto všichni ,takže vážně stačí si katalog nechat někde na stole v práci nebo doma a kolemjdoucí ( kolegyně nebo návštěvy )se velmi rychle chytí, a prvotní výdělky z prodeje jsou velmi příjemné a snadno získané díky kvalitě Dedra výrobků a jejich příjemné parfemaci. Jakmile jsem já sama vyzkoušela tyto výrobky, už se opradu nechci vracet k běžně dostupným výrobkům jako je Savo nebo Domestos po jejichž použití nám půl dne chodí děti po bytě se zacpaným nosem. Pokud by Vás zajímalo více informací , jukněte sem : www.dedra-registrace5.webnode.cz

Planetweb
15. září • 5:55

Vyrobky z ruznych katalogovych distribuci prodavam zde v CR na netu a prostrednictvim obchodnich zastupcu i jinam (Spanelsko, Turecko, Ukrajina). Mate-li podobny i klidne MLM zajimavy produkt napiste mi na mail guinan@centrum.cz. Jedine co nejsem ochotna prodavat jsou ty odporne odnoze prejmenovaneho Herbalifu, vim produkt za to nemuze, lidi co jdou ochotni byti agresivni a ano i v zasade sprosti, proto s timto produktem (ctete s lidmi kolem nej) odmitam mit cokoliv spolecneho. Zajima me tedy jen seriozni prodej vyrobku za rozumne ceny, ktery jako budovatel mohu nabidnout s cistym stitem i lidem pod sebou jako zdroj financi. Zasilejste prosim pouze kompletni informace (nazvy produktu, firem,).

zuzak
7. prosince • 16:48

"Firma využívající systém MLM poskytuje konkrétní produkt konečnému uživateli, který nemusí být členem distribuční sítě. Příjmy firmy a celé distribuční sítě pak pramení výhradně z prodeje tohoto produktu. S ním může každý zájemce obchodovat sám nebo v tomto obchodu zaučí kohokoliv dalšího s tím, že dostává odměnu za obchod uskutečněný tímto podřízeným. Ten má pak stejné možnosti, čímž dochází právě k výstavbě sítě, kterou někteří lidé označují za pyramidu. Systém MLM však na rozdíl od ní žije z obchodu, který provádí směrem ven. Nikoliv z náboru členů - tím se právě od pyramidy zásadně odlišuje."
MOJE NABÍDKA

Sandyz
5. července • 22:12

Taky jsem si začala přivydělávat katalogovým prodejem.Zkoušela jsem už spoustu možností přivýdělku ale nikde jsem nenašla nic ,co by splnilo mé očekávání.Pak jsem se nechala přesvědčit ať zkusím prodej bytové kosmetiky Dedra Innovations,a vůbec toho nelituji,naopak jsem velmi spokojená jak s výrobky tak s výdělkem.(Poprvé opravdovým výdělkem )pokud máte zájem o více informací napište mi do vzkazů.Počáteční pomoc z mé strany je samozřejmostí.

Engele
17. června • 16:41

Pojďte si hrát...
Jednoduché flashové hry s pěknou grafikou, za výhru dostanete bodíky a za bodíky si vyberete dárečky! Od plyšáků až po LCD televize





Prizee: Free Games and Presents!



Více informací tady anebo klikněte rovnou na obrázek
:502:

Nikitaxa
17. června • 8:29

Také si buduji kariéru díky MLM. Firma je tu krátce, takže šance je tu pro každého, kdo by se chtěl k nám přidat. Jedná se o katalogový prodej kosmetiky a vůní L´ambre. Krásná, voňavá práce s kvalitními výrobky.

beladami
14. června • 20:34

Buduji si kariéru díky MLM již na mateřské dovolené a přináším do rodinného rozpočtu nemalé penízky :818:
Ráda pošlu bližší informace (FM Group, Dedra) :812:

Petra
26. února • 10:26

Chcete mít možnost nakupovat krásné šperky se slevou 15%až 40% a mít tak díky tomu možnost dosahovat vysokých zisků z přímého prodeje?
Hledáte činnost při níž budete moci vydělávat peníze a přitom se skvěle bavit?
Chcete mít vlastní prodejnu šperků do které nebudete muset investovat žádné peníze a přesto v ní mít vždy to nejaktuálnější a nejžádanější zboží,které lidé chtějí?
Chcete mít možnost kariérního růstu a doživotního finančního zabezpečení?
Pokud je většina Vašich odpovědí kladných,tak neváhejte a udělejte první krok.Staňte se našim distributorem!
Více info na mail:petulefialova@seznam.cz

Teginka
23. února • 15:23

Milé dámy,též si buduji svojí karieru,pracuji pro kosmetickou firmu avon.Je to zajímavá práce ,jsem v přímém kontaktu jak s Al,tak zákaznicema.Tato práce přináší seberealizaci,zdokonalování,důvěru,proškolování a též hlavně korunky.Máš zájem..oblast DC,ȡ.Lípa,Doksy,Vansdorf,Rumburk,Nový Bor.Můj kontakt m _horakova@volny.cz

LInda
17. září • 17:48

Momentálně hledáme spolupracovnice, ženy, které baví kosmetika, líčení a práce s lidmi. Začněte s námi podnikat v oboru, který je Vám blízký. Firma Vám zdarma poskytne školení v oblasti líčení a typologie pleti a pomůže Vám rozjet Vaši kariéru. Líčíme MISS ČR, SR a Universe. Neváhejte a ozvěte se, rádi se s Vámi sejdeme. Vhodné pro ženy, které touží po změně, na MD, pro avonladies a pod. Sama si určíte, jak často chcete pracovat. mejlem pošlu bližší informace. Nejste vázána žádnými povinnými odběry, není třeba živnostenské oprávnění. Svoji práci si řídíte výhradně sama!Pište do vzkazů :391:

Raduga
27. března • 23:13

Cau holky,
chci se s Vama podelit o super stranky co sem nasla, pokud si chcete PRIVIDELAT klikanim na bannery a emaily, tak dole jsou odkazy na registraci. Sbiraji se penize sice jen po halirich, ale jde to :) Mam to uz sama vyzkouseny. Na efektmailu dostanete za registraci 10kc bonus. Vydelany penize opravdu poslou.V cestine:
http://www.efektmail.cz/pages/index.php?refid=djha53kPokud jste trosku zbehle v anglictine, tak tady je jedna stranka kde sbirate centy.V anglictine:
http://weallgetpaid.net/pages/index.php?refid=djha53kVice na informaci jsem nasla na:
http://vydelejtesi.wz.cz/index.html

janinaZ
21. února • 10:59

Ahoj, mohu Vám napsat, k jakému přivýdělku jsem se dostala nedávno já. Začalo to mailem od jednoho pána, který mi poslal nabídku práce - prodej stříbrných a zlacených šperků (v současnosti i magnetických náramků) ryze české firmy. Zaujalo mě to a v říjnu jsem začala prodávat.
Šperky se prodávají výhradně přes distributory pomocí katalogu a vzorkovnic řetízků. Je fakt, že investice nějaká je, tj. právě za ty vzorkovice řetízků (cca 90 druhů) a činí i s registrací 1399,- Kč, proto jsem chvíli váhala, ale mohu Vám říct, že jsem ji měla ani ne za 3 týdny zaplacenou a teď už jenom vydělávám bez jakýchkoli dalších poplatků nebo povinného odběru výrobků. Navíc můžete mít webové stránky zdarma.
Fotky vzorkovnic mohu případnému zájemci zaslat mailem. Jsou dokonalé a prodávají samy, bez nich bych asi tolik zboží neprodala. V katalogu na obrázku to není ono.
Práce je na smlouvu o spolupráci a jednání s firmou je velmi solidní. Veškeré novinky a informace firma zasílá osobně formou sms, na webu mají poradce online pro distributory, nově jsou i stránky na teletextu. Provize z prodeje můžete mít třeba každý týden nebo podle toho, jak budet posílat objednávky. Byla jsem taky nedůvěřivá, protože těch tzv. "domácích prací" je na netu hafo a vesměs je to k ničemu. Měla jsem výhodu, že jedno z 5 regionálních zastoupení v ČR je i v našem městě, takže jsem se šla nejdřív do skladu podívat, jestli skutečně nějaké šperky existují ;) A protože jsem byla vzorkovnicí a vůbec celým sortimentem nadšená, okamžitě jsem do toho šla. Od ledna už mám pod sebou dalších 15 koček, tudíž mi začíná i nárok na meziprovize z jejich prodeje. Možná si řeknete zase nějaké MLM, ale jsou firmy, které to umí a kde to funguje. Vemte si např. Avon apod., tam to taky šlape v pohodě. Nechci nikomu nic vnucovat, je to jen moje zkušenost s přivýdělkem, resp. prací na doma. Pokud se chcete podívat na náš sortiment aspoň na webu, tak tohle jsou moje stránky http://janina.nawebu.org/

Hanka
8. ledna • 17:35

Znáte způsob, jak si vydělat peníze z pohodlí vašeho domova? Máte doma PC s připojením na internet? Máte 2-3 hodinky volného času denně? Využijte toho! Informujte se o našem projektu . . . http://mujweb.cz/www/e.business/

kyrnyj
12. září • 10:15

Distribuce kosmetiky - přivýdělek:
Nabízím registraci pro prodej kosmetiky, parfémů, potravních doplňků a čističů u méně známé firmy za rozumné ceny dle katalogu.
Pro bližší info si pište na email:
L-kos@leonet.cz

Vanka
25. března • 11:04

Já dělám kosmetickou poradkyni u firmy Mary Kay a zároveň nabízím bylinné produkty od firmy Akuna - vklad minimální, času tomu věnuji, kolik zrovna chci, poznala jsem řadu nových, zajímavých lidí, školení jsou zdarma a výdělky slušné. Máte-li někdo zájem o informace, ráda poradím. frydlovai@seznam.cz Velmi důležité a fajn také je, že Vás neustále někdo chválí:) No, kde jinde se nám to stane?

Albrana
1. března • 8:58

Amory: Je to slusny projekt, velmi zajimavy a fungujici. Peclive si vse prostuduj na www.topcz.net/pt946. Diky praci na tomto projektu jsem ziskala mnoho novych poznatku, kontaktu a informaci. Hodne jsem se naucila.Zacinam si postupne budovat novou karieru a s tim rostou i moje ambice. Prace musi samozrejme bavit, ze zacatku to vyzaduje hodne usili, ale vysledky se dostavuji: pomalu, ale jiste.

luki
28. února • 12:59

Albrana: práci z domova jsem zkoušela sehnat, inzerátů je spousta, ale asi jsem měla pech, OBS apod. dělat nechci, takže pokud mi můžeš poradit, budu ti velice vděčná.Díky a hezký den.<:e73>

Albrana
28. února • 12:13

Mila Amoro, clovek to nesmi vzdavat. Pred rokem mi zemrel muz po tezke nemoci a dva mesice nato mamka. Zustala jsem sama se dvema pubertaky 13 a l5. Nemame jiz nikoho, krome sebe navzajem. Jsem take podnikatelka, ale v obchodni cinnosti nas valcuji hypermarkety a Vietnamci, takze prijmy sly rapidne dolu. Sice jsem nezkrachovala, ale na uziveni rodiny nic moc. Zakoupila jsem pocitac, zavedla si domu internet a pustila se do prace z domova. Zatim na vedlejsi prijem, ale funguje to docela dobre.Nejedna se o zadny podomni prodej, ani firmu typu Herbalife, do toho bych nesla. Je mi 50, jsem produkt sve doby, mam dve maturity a VS, ktere mi jsou na nic., Mam statnici z Rj a slusne ovladam Nj, malo platne. V tomto veku patrime pro firmy na odpis. Zacala jsem se tedy ucit. Nove formy prace, anglictinu, orientovat se v dnesni slozite dobe. Moje poznatky? Da to praci, zabere to cas, ale vysledky se pomalu a jiste dostavuji.Nemyslim si, ze bych byla nejak zvlast ambiciozni, ale rozhodla jsem se poprat se zivotem. Pokud budete mit zajem, pokusim se poradit, jak na to.

luki
13. května • 0:31

Já bych tak ráda byla ambiciózní a budovala kariéru, ale jsem zkrachovalá podnikatelka a mám 53 let. Co vy na to?

Anna
26. března • 23:17

I ženy jsou ambiciozní, ale jenom menšina z nich si to připouští. Rodinu volí na prvním místě, protože jim nic jiného nezbývá, neboň muži se dobrovolně vzdali péče o děti (není to moje myšlenka, ale paní Magdy Vašáryové - pořad Prima jízda).Paní Milada má pravdu, že žena musí mít nový postoj k vlastní kariéře a nemůže čekat až si ji někdo všimne. Já dělím svůj život na několik etap. Nyní je to etapa péče o děti, ale přesto nesedím s rukama v klíně. I v této etapě si zvyšuji svoji kvalifikaci. Vím, že zatím ji neuplatním, ale zvyšováním kvalifikace zvyšuji svoji cenu na trhu práce, a tím svoji nezávislost, která je pro mně dost důležitá. Bohužel, co neovládám, je efektivně sdělovat ostatním své výsledky práce, cíle a nápady. Asi to chce velkou porci sebevědomí, odvahy a znalostí, jak to umět. Paní Milado, poradíte ženám?

Liba
14. února • 19:28

Z vlastnich zkusenosti vim, ze muzi jsou vice ambiciozni a vedi co chteji. Zeny maji i jine priority nez karieru. Napriklad rodinu.

Doporučujeme

Články odjinud