Logo magazínu

Bramborák, česká klasika: Tradiční, batátové i se zeleninou

2/5
Prohlédnout znovu

Bramborák, česká klasika: Tradiční, batátové i se zeleninou

<p>Párkrát do roka to prostě bez bramboráků nejde</p> <p>Foto: iStock</p><p>Párkrát do roka to prostě bez bramboráků nejde</p> <p>Foto: iStock</p>

Párkrát do roka to prostě bez bramboráků nejde

|

Foto: iStock

<p>Co zkusit bramboráky z batátů?</p> <p>Foto: iStock</p><p>Co zkusit bramboráky z batátů?</p> <p>Foto: iStock</p>

Co zkusit bramboráky z batátů?

|

Foto: iStock

<p>Bramboráky jdou dělat i řepy</p> <p>Foto: iStock</p><p>Bramboráky jdou dělat i řepy</p> <p>Foto: iStock</p>

Bramboráky jdou dělat i řepy

|

Foto: iStock

<p>Bramboráky můžete smažit na sádle, oleji nebo péct nasucho v troubě</p> <p>Foto: iStock</p><p>Bramboráky můžete smažit na sádle, oleji nebo péct nasucho v troubě</p> <p>Foto: iStock</p>

Bramboráky můžete smažit na sádle, oleji nebo péct nasucho v troubě

|

Foto: iStock

<p>V Německu jedí bramboráky i nasladko, například s jablečným pyré</p> <p>Foto: iStock</p><p>V Německu jedí bramboráky i nasladko, například s jablečným pyré</p> <p>Foto: iStock</p>

V Německu jedí bramboráky i nasladko, například s jablečným pyré

|

Foto: iStock

Bramborák, česká klasika: Tradiční, batátové i se zeleninou

Zmenšit