Logo magazínu

Zaostřeno na vejce: Využijte velikonoční nadílku na pomazánku či karbanátky

4/8
Prohlédnout znovu

Zaostřeno na vejce: Využijte velikonoční nadílku na pomazánku či karbanátky

Někde už se vajíčka ani nemalují a raději se dává čokoláda a panáci. Přitom je to taková hezká tradiceNěkde už se vajíčka ani nemalují a raději se dává čokoláda a panáci. Přitom je to taková hezká tradice
Někde už se vajíčka ani nemalují a raději se dává čokoláda a panáci. Přitom je to taková hezká tradice
Žloutek můžete vydlabat, ochutit třeba hořčicí a vrátit zpět a rázem máte chutné chuťovkyŽloutek můžete vydlabat, ochutit třeba hořčicí a vrátit zpět a rázem máte chutné chuťovky
Žloutek můžete vydlabat, ochutit třeba hořčicí a vrátit zpět a rázem máte chutné chuťovky
Velké oblibě se těší vajíčkový salátVelké oblibě se těší vajíčkový salát
Velké oblibě se těší vajíčkový salát
Vyzkoušejte také vaječnou pomazánku iStockVyzkoušejte také vaječnou pomazánku iStock
Vyzkoušejte také vaječnou pomazánku |iStock
Lahodné jsou i vaječné krokety iStockLahodné jsou i vaječné krokety iStock
Lahodné jsou i vaječné krokety |iStock
Na omeletě se šunkou a sýrem si také pochutnáte. Ale teď si ji asi dělat nebudete, než sníte zásoby iStockNa omeletě se šunkou a sýrem si také pochutnáte. Ale teď si ji asi dělat nebudete, než sníte zásoby iStock
Na omeletě se šunkou a sýrem si také pochutnáte. Ale teď si ji asi dělat nebudete, než sníte zásoby |iStock
Vajíčka jsou cenným zdrojem bílkovin iStockVajíčka jsou cenným zdrojem bílkovin iStock
Vajíčka jsou cenným zdrojem bílkovin |iStock
Dnes už naštěstí neplatí, že by zvyšovala cholesterol iStockDnes už naštěstí neplatí, že by zvyšovala cholesterol iStock
Dnes už naštěstí neplatí, že by zvyšovala cholesterol |iStock

Zaostřeno na vejce: Využijte velikonoční nadílku na pomazánku či karbanátky

Zmenšit