Zaostřeno na vejce: Využijte velikonoční nadílku na pomazánku či karbanátky
3
/
8
Prohlédnout znovu
Zaostřeno na vejce: Využijte velikonoční nadílku na pomazánku či karbanátky
Někde už se vajíčka ani nemalují a raději se dává čokoláda a panáci. Přitom je to taková hezká tradice
Žloutek můžete vydlabat, ochutit třeba hořčicí a vrátit zpět a rázem máte chutné chuťovky
Velké oblibě se těší vajíčkový salát
Vyzkoušejte také vaječnou pomazánku
|
iStock
Lahodné jsou i vaječné krokety
|
iStock
Na omeletě se šunkou a sýrem si také pochutnáte. Ale teď si ji asi dělat nebudete, než sníte zásoby
|
iStock
Vajíčka jsou cenným zdrojem bílkovin
|
iStock
Dnes už naštěstí neplatí, že by zvyšovala cholesterol
|
iStock
Zaostřeno na vejce: Využijte velikonoční nadílku na pomazánku či karbanátky
{{values.title}}
{{values.author}}
{{values.parsedDate}}
{{values.category}}