Na Dámě se tématu Holandská omáčka věnujeme průběžně. Přečtěte si tyto články a budete vědět všechno důležité.
Naučte se holandskou omáčku: Základem jsou teplota a míchání 4. 11.5 Holandská omáčka je výborná hlavně s vejci Benedikt nebo k rybě, mořským plodům či zelenině. Lidé se do ní často nechtějí pouštět kvůli složitější přípravě, ale s naším...
Jak se ze salátu stal hlavní chod! 24. 8. 201161 Fenomén obědových salátů je jen logickým pokračováním…
Chřest je zelenina králů 5. 5. 200348 Chřest pojídali už Egypťané a staří Řekové, ale i ti jej měli za…
Zdechovský: Babiš je směšný a sosá peníze pro sebe, musíme mu přebrat důchodce, členové ANO už utíkají
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou Troubu rozpalte na 220 °C. Papriky rozložte na plech a pečte asi…
Rolky a lá hot dog s mangoldem a ricottou Troubu předehřejte na 200 °C. Na pánvi rozpalte olej, přidejte…