Na Dámě se tématu Holandská omáčka věnujeme průběžně. Přečtěte si tyto články a budete vědět všechno důležité.
Naučte se holandskou omáčku: Základem jsou teplota a míchání 4. 11. 20195 Holandská omáčka je výborná hlavně s vejci Benedikt nebo k rybě, mořským plodům či zelenině. Lidé se do ní často nechtějí pouštět kvůli složitější přípravě, ale s naším...
Jak se ze salátu stal hlavní chod! 24. 8. 201161 Fenomén obědových salátů je jen logickým pokračováním…
Chřest je zelenina králů 5. 5. 200348 Chřest pojídali už Egypťané a staří Řekové, ale i ti jej měli za…
Riener Stach opět o Kafkovi, tentokrát anekdoticky. Třeba jak Franz rodině zamlčel, že je nakažený a infekční
Posvícenské koláče s tvarohem a švestkami Připravte kvásek. Zahřejte 100 ml mléka, přelijte ho do misky,…