5 vegetariánských receptů, které si zamilují i masožravci 18. 2.76 Bezmasé večeře nejsou těžké, dobře zasytí a často pomáhají i při hubnutí. Tady je pět vegetariánských receptů, které potěší i zapřísáhlé milovníky masa.
Jak na čínu krok za krokem. Základem jsou malé kousky a rychlost 2. 1.7 Nemusíte mít pravý wok, na přípravu číny vám stačí hluboká…
Masová roláda 4x jinak. Kuřecí, hovězí, z panenky i krůtí 21. 11. 20188 Maso na masovou roládu musíte rozklepat na velký plát. Na hovězí…
Hovězí, vepřový i s dýní či bramborový: 7 receptů na pikantní guláše 17. 10. 20184 Klasický guláš je samozřejmě z hovězího masa, ideálně z kližky,…
Nejlepší čína 10x jinak: Recepty z kuřecího, vepřového i hovězího masa 26. 9. 20186 Když si všechno pěkně nachystáte dopředu, už vám to s pánví wok…
Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno 24. 8. 2018 Co by to bylo za kuchyni bez šťavnatého a křupavého masa?…
Mleté maso v hlavní roli: Recept na masové kuličky i chilli con carne 20. 8. 20185 Je ideální pro začátečnice a dá se z něj uvařit vše od…
Co na gril: Šest receptů na grilované maso, krevety, stehýnka i zeleninu 23. 7. 2018 Novodobý symbol léta na čtyři? Jednoznačně gril. Vyčistěte…
Vepřové maso je klasika. Krkovicí nebo bůčkem nikdy neurazíte 21. 5. 2018 Marná sláva, všichni masožravci mají čas od času chuť na pořádný…
Vepřové maso v hlavní roli: Guláš, roláda i šťavnatá žebírka 23. 4. 2018 Patříte mezi milovníky masa, kteří neodolají pořádnému steaku a…
Masová roláda 5x jinak: Telecí, vepřová, se švestkami i s česnekem 28. 2. 2018 Roláda vždy promění oběd či večeři ve sváteční událost. Zkuste…
7 triků, jak připravit dokonalé dušené hovězí maso 24. 1. 2018 Bojíte se připravovat hovězí maso? Maximálně děláte guláš nebo…
Rolujte: Masová roláda 4x jinak 23. 11. 2017 Chystáte se na rodinnou oslavu a přemýšlíte, čím omráčit tchyni?…
Jak chutná Indie? Rýžové koláčky, čočka i jehněčí maso 31. 3. 20171 Indické jídlo má pro nás exotickou chuť, je to hlavně díky…
Maso s ovocem: Neobvyklé kombinace, které vás překvapí 6. 2. 2017 Sehnat čerstvé ovoce v zimních měsících se může zdát jako…
Maso pečené v provázku: Rolády, rolky i pečeně 18. 11. 2016 Rolky, rolády, pečeně, to všechno musí držet pěkně pohromadě.…
Karbanátky na 4 způsoby: Zkuste masové i zeleninové 9. 8. 2016 S obdobou našich karbanátků se setkáte všude na světě. Smažené,…
Mleté maso v hlavní roli: Zapomeňte na karbanátky 28. 7. 2016 Jestli už se vám přejedly karbanátky, "Holanďan" či sekaná,…
Sezóna jarních dobrot: Využijte čerstvou zeleninu, bylinky a mladé maso 16. 5. 20168 Je tady sezóna mladého masa, čerstvého špenátu i křupavých…