Hovězí, vepřový i s dýní či bramborový: 7 receptů na pikantní guláše 16. 10. 20204 Klasický guláš je samozřejmě z hovězího masa, ideálně z kližky, tedy masa, které obsahuje hodně vaziva, díky čemuž vzniká při dušení výrazná omáčka. Guláš ale můžete...
Smažené, extra křupavé patizonové řízečky. Zkuste rychlou večeři ze zahrádky 21. 9. 2020 Patizon je taková houževnatější mladá cuketa a blogerka Koko nám…
7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat 24. 8. 202081 Barevné a šťavnaté plody jsou právě teď v nejlepší kondici. Ať…
Recepty plné jara: Zkuste špenátový krém či jehněčí steak. A jahody na závěr 6. 3. 202011 Jaro už je ve vzduchu a možná máte chuť na něco lehčího a…
Vepřové maso je klasika. Krkovicí nebo bůčkem nikdy neurazíte 15. 11. 2019 Marná sláva, všichni masožravci mají čas od času chuť na pořádný…
Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno 16. 8. 2019 Co by to bylo za kuchyni bez šťavnatého a křupavého masa?…
Rychlý oběd, který vás zasytí: Řízek, hrachovka nebo knedlíky 27. 5. 2019 Rychlý a sytý oběd si čas od času potřebuje dát každý. Co si…
Proč jíst sádlo: Je zdravé a dokonce prospívá srdci! 27. 3. 201951 Sádlo se svého času ocitlo na černé listině a bylo považováno za…
Recept na řízek pětkrát jinak: Zkuste vídeňský, z tresky, v těstíčku či v lupíncích 8. 3. 20197 Řízek bereme jako běžnou záležitost. Ale udělat ho měkoučký a…
Panenský olej je nabitý zdravím: Jak používat řepkový, makový a lněný olej lisovaný zastudena? 9. 1. 201917 Oleje lisované za studena jsou díky velkému množství zdraví…
Mleté maso v hlavní roli: Recept na masové kuličky i chilli con carne 20. 8. 20185 Je ideální pro začátečnice a dá se z něj uvařit vše od…
Levné večeře z nových brambor: Zkuste plněné, gratinované i salát se zeleninou 9. 7. 20185 Také už jste se nemohla dočkat, až přijdou na trh čerstvé…
Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě 24. 5. 2018 Naše babičky dávaly řízky dopéct ještě do trouby, navrch kousek…
Rozhýbejte svůj metabolismus: Nedržte dietu, najděte si svůj styl 6. 1. 2018 Někdo je odborníkem přes diety, někdo je není schopen držet, i…
Nasmaženo: Trojobal na 4 způsoby 5. 10. 2016 Ať už do trojobalu zabalíte maso nebo zeleninu, úspěch je…
Brambory rozhodně nejsou nuda! 25. 7. 20162 Děláte stále dokola jen brambory vařené, pečené či šťouchané? Je…
Rozumné soužití s cukry a tuky: Dáte si zákusek, nebo řízek? 16. 12. 2015 Co nás nabudí a uspokojí víc: když sem tam uzobneme gumového…
Pečené citronové kuře s jablky a hruškami Kuře omyjte, osušte a opatrně mu uvolněte kůži na prsou – vsuňte…